A férjem matt részeg, hogy szóljak a főnökének?
Figyelt kérdés
A férjem benyakalt majdnem egy üveg vodkát meg félliter jägermeistert, viszont pár óra múlva dolgoznia kellene, ráadásul kamionos. A főnökét nem tudom elérni sehogy, mert ő is és a felesége is ki vannak kapcsolva és jelenleg nincsenek otthon. Nem jut semmi eszembe, de ő már ülni is alig bír. Valahogy értesíteni kellene, mert a múltkor már majdnem kirúgták másért.2012. márc. 4. 20:20
1/10 anonim válasza:
Hát ha ki vannak kapcsolva akkor nem tudod őket hívni. Írj nekik egy sms-t és mikor bekapcsolják megkapják. Írd hogy belázasodott, vagy megy a hasa vagy ilyesmi. Legyél kreatív.
2/10 anonim válasza:
Egyéb elérhetőségeket próbáltál? Közösségi oldalak, email stb??? Biztos okkal vannak kikapcsolva és nem akarják, hogy vasárnap este ilyennel felhívják őket. Zárójelben megjegyezném, ha ezért ki lesz rúgva akkor totál megérdemelné, hogy lehet valaki ennyire balga, hogy munka előtt pocsolya részegre issza magát?
3/10 anonim válasza:
Szerintem várd meg amíg a férjed kijózanodik és álljon ő maga a főnök elé (egye meg amit főzött). Elvégre nem te dolgozol neki hanem ő.
4/10 anonim válasza:
Nem balga csak alkoholista.Írd meg smsben,hogy szarrá fosta magát és láza van.Azt lesz ami lesz.
5/10 anonim válasza:
Inkább azt hogy sugárban hány, mert ha minden igaz akkor ez fog következni.
6/10 A kérdező kommentje:
Nem alkoholista, csak ittak az egyik haverjával, bár nem tudom miért hagyta magát. Tudta, hogy menni kell...
2012. márc. 5. 07:16
7/10 sippara válasza:
Aki alkoholista, nem tud nemet mondani az alkoholnak. A férjed nem tud nemet mondani az alkoholnak.
8/10 A kérdező kommentje:
De tud... :)
2012. júl. 31. 20:45
10/10 A kérdező kommentje:
Meg.
2012. júl. 31. 21:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!