Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnálatos módon a volt párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatos módon a volt párom nem szereti a fiúnkat, nem is törődik vele! Ez már örökkre így marad?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek van APJA, azt senki sem válthatja ki. Nagyon helyesen teszed, kérdező, hogy nem hagyod ennyiben a dolgot.
2009. jún. 16. 12:39
 12/20 A kérdező kommentje:
értem mire gondolsz!!!!!most jelenleg csak egy férfi veszi öt körül nap mint nap:a papája,(az én apukám)!!!!és imádja öt a fiam,mikor meglátja,keze-lába jár,vigyorog!!!!!
2009. jún. 16. 12:40
 13/20 A kérdező kommentje:
hol zajlik ez jelenleg?
2009. jún. 16. 12:47
 14/20 anonim ***** válasza:
94%

Itt tájékozódhatsz: [link]

És itt csinálják: [link]

Keresd a Somát a NL caféban, ő adhat tanácsot.

2009. jún. 16. 12:59
 15/20 A kérdező kommentje:
köszi szépen!!
2009. jún. 16. 13:03
 16/20 anonim ***** válasza:
82%

Az enyém elmúlt 10,az apja sosem látta.Kijelentette neki nem kell.

Ne erőltesd,mert a gyerek sinylené meg.Ha nem hát nem.Sajnos vannak ilyen emberek,mert ezek nálam nem "apák",emberek:(/és finoman írtam/

2009. jún. 16. 13:17
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Én is tudok segíteni családállításos csoporttal, írj levelet a lenti linken.
2009. jún. 16. 13:25
 18/20 anonim ***** válasza:
88%
Keress egy pótapukát neki.:) Neked is jobb lenne gondolom, ha lenne társad, és ő is megkapná a szerető apamodellt. Nem vérszerinti gyermeket is lehet imádni. Sőt! A gyerek pedig úgyis azt fogja szeretni, aki szereti, aki törődik vele, még ha ez az ember nem is az "igazi" apukája.
2009. jún. 16. 13:48
 19/20 anonim ***** válasza:

Kisbabáról/ kisgyerekről van szó ?

Mert ha igen akkor lehet szó arról is hogy féltékeny a picire, csak nem vallja be. Sok férfi érzi úgy hogy szülés után a felesége elhanyagolja a gyerek miatt és ez így is van. Sok férfire a gyerek után már nem férfiként tekintenek, hanem a "gyerekem apjá"ra. Mint ahogy sok nőre is úgy tekintenek mint a "gyerekem anyjá"ra. Sok nő pont ezért kielégítetlen mert nem kezelik nőként csak anyaként.

Olvastam már sokat arról hogy a férj elhanyagoltnak érzi magát a gyerek mellett és én is ettől félek a legjobban mivel a szerelmemhez fogok hozzámenni és nem a gyerekem anyjához :) szóval kezdd el belevonni szerintem a dolgokba hátha segít :) ja és most olvasom hogy a volt párod... jó hülye vagyok :D na nembaj azért elküldöm hátha ad ötletet :)

Szia

2009. aug. 6. 00:36
 20/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsotokat!!!
2009. aug. 26. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!