Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sajnálatos módon a volt párom nem szereti a fiúnkat, nem is törődik vele! Ez már örökkre így marad?
Az enyém elmúlt 10,az apja sosem látta.Kijelentette neki nem kell.
Ne erőltesd,mert a gyerek sinylené meg.Ha nem hát nem.Sajnos vannak ilyen emberek,mert ezek nálam nem "apák",emberek:(/és finoman írtam/
Kisbabáról/ kisgyerekről van szó ?
Mert ha igen akkor lehet szó arról is hogy féltékeny a picire, csak nem vallja be. Sok férfi érzi úgy hogy szülés után a felesége elhanyagolja a gyerek miatt és ez így is van. Sok férfire a gyerek után már nem férfiként tekintenek, hanem a "gyerekem apjá"ra. Mint ahogy sok nőre is úgy tekintenek mint a "gyerekem anyjá"ra. Sok nő pont ezért kielégítetlen mert nem kezelik nőként csak anyaként.
Olvastam már sokat arról hogy a férj elhanyagoltnak érzi magát a gyerek mellett és én is ettől félek a legjobban mivel a szerelmemhez fogok hozzámenni és nem a gyerekem anyjához :) szóval kezdd el belevonni szerintem a dolgokba hátha segít :) ja és most olvasom hogy a volt párod... jó hülye vagyok :D na nembaj azért elküldöm hátha ad ötletet :)
Szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!