Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnálatos módon a volt párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnálatos módon a volt párom nem szereti a fiúnkat, nem is törődik vele! Ez már örökkre így marad?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 11:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
73%
Igen.
2009. jún. 16. 12:02
 2/20 anonim ***** válasza:
89%
ha magátol nem érdeklödik akkor ne is eröltesd!csak rosszabb lenne..és nem kell direkt a közelébe vinni a gyereket,hátha megszereti...hagyd akkor!lehet idövel rájön!
2009. jún. 16. 12:02
 3/20 A kérdező kommentje:
nekem a kisfiam jól léte a legfontosabb,az a célom hogy soha semmiben ne szenvedjen hiányt,(se szeretetben,se anyagiakban!!)de sajnos az apa hiányával nem tudok mit kezdeni,mert rá ugyanugy szüksége lenne a fiamnak,mint rám!!
2009. jún. 16. 12:16
 4/20 anonim ***** válasza:
91%

Sokan válás után a volt feleséggel együtt a gyereküket is a volt gyereküknek tekintik. Pl. az én "apám"

De ha amúgy szerettetteljes a családi légkör, anyuka, nagyszülők, stb. akkor nem lesz a gyerekednek ettől semmi baja. Kiskorában esetleg nem fogja érteni, hogy miért sz.rik az apja a fejére, de ha nagyobb lesz, rájön, hogy az apja hülye és kész, nem kell vele foglalkozni.

2009. jún. 16. 12:16
 5/20 A kérdező kommentje:
Igen,nagyon jó családi légkör veszi őt körül és boldog,kiegyensúlyozott baba!!köszönöm a tanácsotokat!!!
2009. jún. 16. 12:19
 6/20 anonim ***** válasza:
62%

Nem, nem marad örökre így. A párod valamiért - ezt nem tudom miért - nem akar ránézni a fiára, valami másra néz lelki szemeivel.

Ha akarsz ezzel kezdeni valamit, kipróbálhatod a családállítást.

2009. jún. 16. 12:21
 7/20 A kérdező kommentje:
családállitás????????bövebben?!!!
2009. jún. 16. 12:25
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
engem se nagyon szeret az "igazi" apám, a nevelőapámat sokkal jobban szeretem mint őt.
2009. jún. 16. 12:27
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A te konkrét esetedben felteheted a fenti kérdést - miért nem törődik a fiúnkkal az apja?

A csoport munka, ami ilyenkor zajlik, segít kideríteni, a származási vagy a jelenlegi családjában mi akadályozza az apukát abban, hogy a fiával legyen, esetleg lehetőséget ad az oldásra. Minden esetre te rálátsz majd a problémára és tudsz majd kezdeni ezzel valamit.

2009. jún. 16. 12:35
 10/20 anonim ***** válasza:
42%
Mindenképpen szerezz neki apát, ez nagyon fonos, főleg mivel fiú. Szüksége van egy férfire, hogy ne legyen "lányos" fiú. Érted mire gondolok?
2009. jún. 16. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!