Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Válásnál nem kértem a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Válásnál nem kértem a közös tulajdonjog felbontását? Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Szép napot mindenkinek!

Problémám a következő!

Hiába kérem a volt férjem,nem hajlandó kifizetni engem már 8 éve a közös ingatlanból,ahol a mai napig adóstársa is vagyok.

Válásnál nem kértük,peren kívül szerettük volna intézni a dolgot,mert akkor úgy volt,hogy az akkori párja lesz helyettem az adóstárs és ketten fizetnek engem ki,cserébe az akkori párjára szállt volna az én tulajdoni jogom-hányadom(1/2).(bár ez az ő dolguk volt,nem ez a lényeg)

Azóta egyedül él,iszik,a hitelt nem mindig fizeti rendesen és már több alkalommal is kaptunk bár listára figyelmeztető levelet!

Milyen lehetőségeim vannak,ha perre vinném ennyi év után a házat?Megtartani nem szeretném,csak a részemet akarom,hogy kifizesse és ne legyek adóstársa annak az alkoholistának :(

Bocsánat,ha hosszú lett a panaszom ....

Előre is köszönet a segítségekért!

2012. márc. 30. 16:15
 1/4 lizzi77 ***** válasza:
Ügyvéd, utána bíróság, kérni kell a vagyonközösség megszüntetését.Ha te vagy még mindig a fele tulajdonosa, akármikor kérheted.
2012. márc. 30. 16:53
 2/4 anonim ***** válasza:

megegyezés megkísérlése

tértivevényes levéllel

aztán per

kell ehhez alapos ügyvéd

2012. márc. 30. 18:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Megegyezni nem tudunk,már 8 éve hiteget.Beszélni nem lehet vele,a házat pedig szépen leéli,ahova pl. be sem mehetek.

Remélem 1 éven belül megoldódik ez a bajom!Vagy előbb?!

2012. márc. 30. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
lassú a bíróság
2012. márc. 30. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!