Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válásnál nem kértem a közös tulajdonjog felbontását? Hogyan tovább?
Szép napot mindenkinek!
Problémám a következő!
Hiába kérem a volt férjem,nem hajlandó kifizetni engem már 8 éve a közös ingatlanból,ahol a mai napig adóstársa is vagyok.
Válásnál nem kértük,peren kívül szerettük volna intézni a dolgot,mert akkor úgy volt,hogy az akkori párja lesz helyettem az adóstárs és ketten fizetnek engem ki,cserébe az akkori párjára szállt volna az én tulajdoni jogom-hányadom(1/2).(bár ez az ő dolguk volt,nem ez a lényeg)
Azóta egyedül él,iszik,a hitelt nem mindig fizeti rendesen és már több alkalommal is kaptunk bár listára figyelmeztető levelet!
Milyen lehetőségeim vannak,ha perre vinném ennyi év után a házat?Megtartani nem szeretném,csak a részemet akarom,hogy kifizesse és ne legyek adóstársa annak az alkoholistának :(
Bocsánat,ha hosszú lett a panaszom ....
Előre is köszönet a segítségekért!
megegyezés megkísérlése
tértivevényes levéllel
aztán per
kell ehhez alapos ügyvéd
Köszönöm a válaszokat!
Megegyezni nem tudunk,már 8 éve hiteget.Beszélni nem lehet vele,a házat pedig szépen leéli,ahova pl. be sem mehetek.
Remélem 1 éven belül megoldódik ez a bajom!Vagy előbb?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!