Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok úgy feltölteni...

Hogyan tudok úgy feltölteni YouTube-ra teljes filmeket, hogy ne kapjak figyelmeztetést, ne tiltsák le? A film régi 1980-as, a FOX-é a tulajdonjog.

Figyelt kérdés

Most azzal próbálkozom, hogy videószerkesztő-vágó programmal levágom, eltüntetem az elejéről a FOXnak a parapapa-ját. Ha így feltöltöm akkor mi az esély arra, hogy nem tiltják le?Esetleg vágjam 2 részre a filmet?Ha igen akkor a FOX kezdése benne legyen vagy sem?

Köszönöm, ha használható választ adsz.

2012. márc. 27. 18:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
max ugy hoyg fogod és vertikálisan tükrözöd az egészet, így a beépített program nem érzékeli.... természetesen amint észre veszi valaki olyan már adják is a tiltást
2012. márc. 27. 18:21
 2/15 A kérdező kommentje:
Láttam, hogy egy ilyen régi film, konkrétan a csillagok háborújáról van szó, darabokban kb 9-10 rész fent van, de én egészben tenném föl. Milyen programmal tudom tükrözni?És mennyire sínyli meg a film? Ugyanúgy élvezhető lesz? csak ami eddig bal oldalt volt, az most jobb oldalt lesz.
2012. márc. 27. 18:30
 3/15 A kérdező kommentje:
Program már van, eddig is volt, csak ezt a lehetőséget most fedeztem föl
2012. márc. 27. 18:33
 4/15 anonim ***** válasza:

Azt javaslom, hogy ne kisérletezgessél, mert te fogod huzni a rövidebbet. És ha régi regizett vagy meg netán már sok videod fel van töltve, még az a veszély is fenyeget, hogy véglegesen törölnek.

A YouTube servere a vertikális tükrözést is észreveszi. Maradj a saját produktumnál, abból nem lehet semmi bajod.

Most irtam ide, javaslom a linkek tanulmányozását neked is.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__28..

Egyébként fel nem foghatom, hogy a feltöltésre szánt filmedet miért akarod feltölteni, miért olyan fontos, kinek, kiknek szánod, mi a célod vele, stb. Ne kockáztass!

2012. márc. 27. 18:48
 5/15 A kérdező kommentje:
ha csinálok egy másik youtube fiókot és oda töltöm fel, DE az eredetivel összekötöm, összekapcsolom a két fiókot, akkor ha törlik az új fiókot a jogsértések miatt, akkor a régivel mi lesz?
2012. márc. 27. 18:58
 6/15 anonim ***** válasza:
Nobel dijra terjesztelek fel, ha a két YouTube fiókot összekapcsolod!
2012. márc. 27. 19:11
 7/15 A kérdező kommentje:
Szóval nem lehet?
2012. márc. 27. 19:20
 8/15 A kérdező kommentje:
Egy angol profilon nézem, hogy a lejátszási listák alatt ilyen van, hogy "Featured Channels". Ez sztem az.
2012. márc. 27. 19:21
 9/15 A kérdező kommentje:
Megvan minden, ott van hogy Egyéb csatornák na ott kell, csak ha vki a jövőben erre szorulna.
2012. márc. 27. 19:31
 10/15 anonim ***** válasza:
32%

Tévedsz, nem az. Youtube fiókot YouTube fiókkal nem tudsz összekapcsolni, csak YouTube fiókot Google fiókkal és YouTube fiókot Facebook fiókkal.

Egyébként ha elhiszed, ha nem, rákattinthatnál a zöld kézre, mert megérdemlem.

2012. márc. 28. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!