Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Azok a házaspárok, akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a házaspárok, akik elválnak, miért válnak el?

Figyelt kérdés
Főként tapasztalatból fakadó válaszok érdekelnek...
2012. márc. 23. 08:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom mert elmúlik a szerelem és elkezdik idegesíteni egymást
2012. márc. 23. 08:07
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Szüleim: nagyon-nagyon más az értékrendjük. Amíg még szerelmesek voltak, ez nem okozott problémát, mert a lila köd elfedte a különbségeket. De ahogy elmúlt, ezek a problémák előtűntek, és nem bírtak vele együtt élni.
2012. márc. 23. 08:09
 3/27 anonim ***** válasza:
100%

Mert vagy nem is volt csak fellángolás vagy ha volt is szerelem kevés volt ahhoz hogy egymás nyűgét dilijét kompenzálva, elfogadva összeszokjanak.

Egy idő után ilyenkor valaminek a hiánya (szeretet, szex, nyugalom, harmónia) miatt más kívánatosabbá válik, szebbnek jobbnak tűnik és aztán vagy az lesz vagy nem de akkorra már valami végleg elromlik.

Az ilyen elromlott dolgok felmelegítéséhez, megfoltozásához óriási bizalom és hűség kell már utánna, különben csak felszínen a külső szemlélőnek marad szép, de előbb utóbb ismét szakad a bizalom fonala, igazából ez ritka keveseknek sikerül.

2012. márc. 23. 08:22
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Én például nem bírtam otthon a veszekedéseket, számonkéréseket, stb. Méltatlannak és embertelennek tartom a házi üvöltözést. Ezért el is váltam. Nem bántam meg, jó lépés volt.
2012. márc. 23. 08:44
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Képtelenek tovább (békességben) együtt élni?
2012. márc. 23. 08:51
 6/27 anonim ***** válasza:
92%

"Képtelenek tovább (békességben) együtt élni?"

Nálunk például számtalan ígéret hangzott el. Hogy ezentúl másképp lesz, nem lesz hiszti, nem lesz féltékenység, közös lesz a pénz, nem lesz pia st. stb. aztán lett, lett, lett... A dolgok alapvetően csak romlani tudnak, javulni ritkán. Egy rothadó gyümölcs tovább rothad, egyre nagyobb területen.

2012. márc. 23. 08:57
 7/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem inkább az a kérdés, hogy "Azok a házaspárok, akik elválnak, miért házasodtak össze?"
2012. márc. 23. 09:03
 8/27 anonim ***** válasza:
95%

-kölcsön elhidegülés

-megcsalás

-alkoholizmus

-más jövőkép

-teljesen eltérő tervek

-anyagi dolog

Ezen kívül még lehet pár oka.

2012. márc. 23. 09:03
 9/27 anonim ***** válasza:
96%

Én csak anyukám 2 házasságát tudom leírni.

Első házasság apámmal. 4 évig tartott, 6 hónapos koromban váltak el. Ok: 1. Rengeteget ivott és részeges volt 2. Építési vállalkozó, de nem törődött a munkájával, pedig jó szakember lenne 3. Sokat veszekedtek az ital, a játékgép meg a pénzhiány miatt 4. Ami végül a végső csapás lett: Az, hogy én lány lettem. Apám:"Nekem nem kell a lányom, mert az én apámnak sem kellett. Nincs haszna nem viszi tovább a családnevet". Ez a kijelentés után jött a válás. Életemben nem láttam apámat, még anya kérésére sem akart megismerni, vagy látni.

2. házasság 5 évig tartott. Én akkor voltam 3-8 éves. Anyát verte néha, engem rendszeresen. Volt hogy kilógatott a 6. emeletről, mondván ha nem zabálom meg a kaját megöl... és még sok más gyönyörű pillanatunk volt együtt.. Akkor szintén az alkohol, cigi és a játékgép, valamint örök munkanélküliség. Volt hogy a "kedves" behajtók hozzánk jöttek ajtót verni, hogy hol van nevelőapám, mert ha nem fizet elvágják a torkát. Ilyenkor napokig erdőben bujkált és aludt, ameddig az anyja ki nem fizette az adósságot. Meglopott minket, eladta a tv-t, hifit, videót szó nélkül, majdnem üres lakásra mentünk egyszer haza. Igazából a válás úgy történt, hogy 1x csak elköltözött és írt egy levelet, hogy "elmentem". Utána anya beadta a válópert, mondván elég volt. Azóta nem házasodott anya újra, most lett csak 10 év után újra egy barátja, aki végre normális.

20L

2012. márc. 23. 09:04
 10/27 anonim ***** válasza:
73%

"Szerintem inkább az a kérdés, hogy "Azok a házaspárok, akik elválnak, miért házasodtak össze?""

Szerintem azért, mert nem tudták akkor még felmérni, hogy később milyen módon változnak meg egymással szemben. Férfi vagyok és állítom, minden nő megváltozik, amikor már biztosan nyeregben érzi magát, és olyan tulajdonságait is előveszi, amiket addig gondosan takargatott.

2012. márc. 23. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!