Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom elvált és az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elvált és az előző házasságából van 2 gyerkőc. Jön a közös babánk és a nő hallani sem akar gyerektartás csökkentésről. Ilyenkor a bíróság hány %-ot ítél meg?

Figyelt kérdés
Eddig 50000 ft-ot fizetet a minimálbéréből,Most viszont hogy jön a mi babánk gondolom három fele megy a pénz?Nem?Mert ezt a kicsit is el kell tartani.Persze a nő szerint haljunk éhen a picivel együtt.szívtelen nem?
2009. jún. 13. 14:46
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket ne veszekedjetek mert ez kezd eldurvulni.Én feltettem egy kérdést ennyi volt és nem több.Köszönöm a segítséget a többit intézzük.
2009. jún. 15. 16:28
 42/45 anonim ***** válasza:
83%
Látod Kedves kérdező! Ez itt a nagy probléma...ha ilyen témában kérdezel tuti kapsz hideget-meleget egyaránt. Ez nagyon szomorú. Sajnos sokan nem képesek felfogni, és megérteni, hogy egy elvált férfi is kellhet valakinek. Mi is ebben a cipőben járunk, az én páromnak 2 gyönyörű lánya van, de a mi helyzetünk annyival rosszabb, hogy nálunk az ex nem képes feldolgozni, (mint a legtöbb elvált nő) hogy én így vállaltam a párom és még szültem is neki egy babát. Ahol tud, árt nekünk. Sok sikert, és kívánok nagy örömet, és egészséget a babához!
2009. jún. 16. 13:18
 43/45 anonim ***** válasza:
69%
(előző vok) Azért azt elmagyarázhatnátok, hogy miért pontoztatok le...
2009. jún. 16. 14:16
 44/45 anonim ***** válasza:
85%
13:18; 14:16-es válaszoló: itt sokan lepontozzák azt, aki nem áll be a "hü de szörnyüek az elvált férfiak meg az uj partnerek, különösen ha van ujabb gyerek is" kórusba, ne törödj vele, nem tudsz semmit csinálani, vannak ilyen primitív elfogult lények.
2009. jún. 16. 14:27
 45/45 anonim ***** válasza:
83%
Az uccsó 3 komment minden egyes szavával mélységesen egyet értek!
2009. jún. 16. 18:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!