Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom elvált és az előző házasságából van 2 gyerkőc. Jön a közös babánk és a nő hallani sem akar gyerektartás csökkentésről. Ilyenkor a bíróság hány %-ot ítél meg?
Figyelt kérdés
Eddig 50000 ft-ot fizetet a minimálbéréből,Most viszont hogy jön a mi babánk gondolom három fele megy a pénz?Nem?Mert ezt a kicsit is el kell tartani.Persze a nő szerint haljunk éhen a picivel együtt.szívtelen nem?2009. jún. 13. 14:46
41/45 A kérdező kommentje:
Kérlek titeket ne veszekedjetek mert ez kezd eldurvulni.Én feltettem egy kérdést ennyi volt és nem több.Köszönöm a segítséget a többit intézzük.
2009. jún. 15. 16:28
42/45 anonim válasza:
Látod Kedves kérdező! Ez itt a nagy probléma...ha ilyen témában kérdezel tuti kapsz hideget-meleget egyaránt. Ez nagyon szomorú. Sajnos sokan nem képesek felfogni, és megérteni, hogy egy elvált férfi is kellhet valakinek. Mi is ebben a cipőben járunk, az én páromnak 2 gyönyörű lánya van, de a mi helyzetünk annyival rosszabb, hogy nálunk az ex nem képes feldolgozni, (mint a legtöbb elvált nő) hogy én így vállaltam a párom és még szültem is neki egy babát. Ahol tud, árt nekünk. Sok sikert, és kívánok nagy örömet, és egészséget a babához!
43/45 anonim válasza:
(előző vok) Azért azt elmagyarázhatnátok, hogy miért pontoztatok le...
44/45 anonim válasza:
13:18; 14:16-es válaszoló: itt sokan lepontozzák azt, aki nem áll be a "hü de szörnyüek az elvált férfiak meg az uj partnerek, különösen ha van ujabb gyerek is" kórusba, ne törödj vele, nem tudsz semmit csinálani, vannak ilyen primitív elfogult lények.
45/45 anonim válasza:
Az uccsó 3 komment minden egyes szavával mélységesen egyet értek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!