Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » A párom elvált és az előző...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom elvált és az előző házasságából van 2 gyerkőc. Jön a közös babánk és a nő hallani sem akar gyerektartás csökkentésről. Ilyenkor a bíróság hány %-ot ítél meg?

Figyelt kérdés
Eddig 50000 ft-ot fizetet a minimálbéréből,Most viszont hogy jön a mi babánk gondolom három fele megy a pénz?Nem?Mert ezt a kicsit is el kell tartani.Persze a nő szerint haljunk éhen a picivel együtt.szívtelen nem?
2009. jún. 13. 14:46
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
50%

Esetleg királyfi.Magamból kiindulva mertem gondolni.

Az én fejemben meg sem fordult volna,hogy valaha is kifelé tekintgessek a házasságomból,ha nincs hiányérzetem(és mindegy hogy most milyen hiányérzetre gondoltok...rend,tisztaság,szeretet,szex,családi légkör...)

2009. jún. 13. 18:06
 22/45 anonim ***** válasza:
55%

Eppen ezert nem kell osszeallni elvalt 2 gyerekes minimalberes emberrel, aki aztan nem tudja eltartani a gyerekeit. Csak gyereket nemzeni tud, mint a nyulak!

Ugye-ugye hogy nem lehet szeretetbol es levegobol gyereket nevelni? Pedig mennyien allitjak ezt is ezen az oldalon.

2009. jún. 13. 18:50
 23/45 anonim ***** válasza:
64%
Akkor bocs a királylányért, de Te ezek szerint azok táborát gyarapítod, akik nem kacsingatnak kifelé a házasságból. Ez jó, viszont sajnos nem minden férfiról mondható el.
2009. jún. 13. 19:24
 24/45 anonim ***** válasza:
67%
Már megint nem a témánál vagyunk.. már megint a férfiak sárbatiporása megy. Miért gondoljátok azt, hogy egy nő szemét is tud lenni? Miért nem gondoljátok azt, hogy van olyan, hogy a férfi hiába tesz meg mindent, a nő félre fefél, és mecsalja fűvel fával...Én is nő vagyok, és a párom elvált, 2 gyerekes apuka. Nekünk is születet babánk, és igenis csökkentettük a gyerektartást, mert ez jár. Ettől még nem szeretjük kevésbé őket. Hihetetlen milyen korlátolt emberek vannak!
2009. jún. 13. 19:41
 25/45 anonim ***** válasza:
50%
Bocsi: Miért NEM gondoljátok.....
2009. jún. 13. 19:42
 26/45 anonim válasza:
87%
Férjem első házasságából van egy lánya aki után 20°% gy.tartást fizettünk eddig, nekünk most született a második közös babánk. most kértük a gy.tartás csökkentését.Vita nem volt , mert a törvény ben szereplő 16,6 %-nál nem fizethetünk kevesebbet.Szó sem volt környetettanulmányról, a férjem munkahelyéről kértek igazolást hogy az elmúlt egy évben mennyi volt az átlagkeresete.
2009. jún. 13. 19:50
 27/45 anonim ***** válasza:
54%
Márpedig nálunk volt, és ha hiszed ha nem, sajnos az előző hozzászólásomból minden szó igaz. Sajnos.
2009. jún. 13. 19:57
 28/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki segítségét aki tényleg segítő szándékkal írt és nem merő rosszindulatból.az biztos hogy soha nem hagyom/hagyjuk hogy akármelyik gyerkőc kárát lássa ennek az egésznek.Mind a 3 egyenlő szeretetet és pénzt kap majd.
2009. jún. 13. 20:37
 29/45 anonim ***** válasza:
56%
Amúgy én nem értem, hogy miért pattognak itt az elvált anyukák. Mindegyik ki akarja semmizni a volt férjet. A gyereket az apa ellen hangolják vagy láthatja 2hetente az apa a gyereket,de mellette fizessen, nem keveset. Nem tudom, hogy mit képzelnek. Én most fogok válni és nő vagyok és van egy kisfiam, de ha a volt férjem majd csak ritkán láthatja a gyereket, akkor nem fogok annyi pénzt elkérni.Szerintem összefügg a láthatás és a gyerektartás összege. Most én is le leszek pontozva a sok keserű elvált nő miatt.:)
2009. jún. 13. 21:48
 30/45 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező és mindenki!

Végigolvastam a hozzászólásokat (családjogos ügyvéd vagyok), háááát.... inkább nem kommentálom.

Azoknak van igazuk, akik szerint csökkenteni fogják a tartásdíjat, ugyanis az apa jövedelmének az 50 %-a (amely azonban nem lehet minimálbérnél havi 50.000 Ft, hacsak jószántából nem fizet ennél sokkal többet) oszlik ezentúl háromfelé, és így a jövőben az első feleségnek 33 % jár.

Ha az apa önként fizetett havi 50.000 Ft-ot a minimálbér után, itt az alkalom arra is, hogy rendezzék az összeget, mert ez túl magas volt eddig is.

2009. jún. 14. 12:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!