Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy kidobtátok a férjeteket/barátotokat valami miatt, és az meg sem próbált veletek kibékülni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés, de engem ez nagyon sért.

Még tavaly szakítottam a barátommal, mert becsúszott nála egy harmadik fél...

Persze rögtön szakítottam, nagy volt a szenvedés. Aztán valahogy kislányos módon azt vártam, hogy majd megpróbál visszaszerezni. Nagy fenéket! Fél évig nem is jelentkezett, és mikor találkoztunk, közölte, hogy nagyon jól megvan egyedül.

Igazából egy idióta a gyerek, és tudom, hogy jobb volt tőle megszabadulni, de az önérzetemet azért csak sérti. Úgy érzem, hogy talán túl sok mindent megadtam neki a kapcsolatunk alatt, és nem azt érdemelném, hogy "jobb nélküled".

Tudom, hülye vagyok. :D

Volt már valaki hasonlóképpen? Hogy éltétek meg?

Köszönöm a válaszokat!

24/n

2012. márc. 21. 22:39
1 2 3
 21/28 WFox válasza:
Volt hát, szintén tavaly, ugyanez a harmadik feles felállás, annyi a különbözet, hogy én fiú vagyok, a csaj meg otthagyott egy másikért, hozzáteszem ott egy csajádot b*szott szét a drága kiscsaj, nagyon bosszant a mai napig, ráadásul egy melóhelyen dolgozunk mind a 3-an, látnom kellett az enyelgéseiket, meg minden, de rájöttem, Én vagyok az, akinek jobb nélküle, még akkor is, ha most rám maradtak a hitelek. Én marha meg még tavaly húsvétkor el akartam jegyezni... Annyi az egész, hogy azóta nem találok egy normális kapcsolatot... 24/F
2012. márc. 30. 01:43
 22/28 anonim ***** válasza:

Nem könyörögném magam senkihez sem magam vissza.

Ha én hibáztam ,akkor jobb neki nélkülem ,és megcselekedném amit egy másik válaszoló is javasolt .

Ha alaptalanul dobott ki ,akkor ő nem százas és jobb is hogy megszabadultam tőle.

2012. ápr. 1. 19:27
 23/28 anonim ***** válasza:

Az, hogy kidobtad, nem véletlenül tetted, még ha akkor nagyon dühös és zaklatott voltál.

Viszont mégis a szerelmed volt, ezért érzed, h. hibázott, kidobtad, mert megérdemelte, viszont mégis visszavárnád, h. bocsánatot kérjen, mert NEM te voltál az, aki elrontotta a kapcsolatotokat, hanem ő.

Itt a szív (szerelem) az, ami dominál és az észérv (szakítás) kerül Nálad háttérbe, ezért érzed azt, amit megfogalmaztál a kérdésedben.

Én ugyanebben a "cipőben" járok :( Én is nagyon dühös lettem hirtelenjében és azonnal kidobtam az exemet. Nem én voltam, aki hibázott, hanem ő és ezt valóban úgy állítom, h. mélyen magamba néztem, ill. mielőtt kidobtam, rákérdeztem arra, vajon amit elkövetett ellenem, azért tette, mert valamilyen értelemben elégedetlen velem??? A kapcsolatunkkal van baja??? Tisztázzuk! Mivel kitérő és nevetséges választ kaptam, kidobtam: értsd: nincs bajom veled, szeretlek, DE....:( A DE és amit elkövetett hatására dobtam ki. Most persze én is gondoltam arra, vajon visszajönne-e hozzám a közeljövőben, mert ő hibázott és nem én voltam az, aki a bűnös.

(Ugyanis sokáig úgy jött utánam, mint egy pincsikutya. Nem ráztam le, de nagyon imponált a hiúságomnak, hogy ennyire tepert utánam. Mindez azelőtt volt sokáig, amíg el nem követte azt, ami miatt kidobtam).

2012. ápr. 25. 20:17
 24/28 A kérdező kommentje:

23-as: nagyon köszönöm! Végre valami megértette! :)

Igen, nekem is ez a gondom, hogy kidobtam ugyan, de mégiscsak ő volt a hibás...és olyankor, ha az ember vétkezik ne az idióta egoja legyen már előtérbe, nem igaz?

Persze én ezt annak tudom be, hogy igazán nem is szeretett, és neki jobb nélkülem.

Aki azt mondja, hogy ilyenkor tiszta fejjel tud gondolkodni, szerintem hazudik.

Ha belegondolok nem is én mondtam ki, hogy legyen vége, hanem ő. Én megtudtam a kis dolgait, elkezdtem sírni és hazajöttem. Aztán keresett, leültünk beszélgetni, és végül is ő mondta ki azt, hogy legyen vége. Én csak ültem, és vártam a könyörgő részt, ami nem jött el. :)

Na mindegy, ez már így alakult, és végül is nem bánom, mert azóta sok mindenben más lettem, és úgy érzem, hogy jobbá váltam. Akinek pedig a saját büszkesége fontosabb annál, minthogy beismerje a hibáját, az menjen a francba. (Ó..azt még nem is említettem, hogy a beszélgetésünkön tagadott mindent. Azt mondta, hogy ő nem csalt meg, mert nem feküdtek le egymással, "csak" csók, meg petting volt. Végül is az már nem is megcsalás...)

Neked is sok szerencsét! :)

2012. ápr. 26. 13:00
 25/28 anonim ***** válasza:
23-as, pont abbol jött szerintem a "DE", amit te ugy elveztel a pincsikutyazasnal. Gyakorlatilag tulajdonodkent kezelted! Tiszteljük mar egymast, ne jatsszunk egymas erzeseivel, mert az visszaüt! Vagy igy, vagy ugy. Es akkor lehet itt rinyalni a gyk-n.
2012. ápr. 26. 13:45
 26/28 anonim ***** válasza:

Na, álljon meg a menet!

Én nem élveztem a "pincsikutyás" viselkedést, mert ez azt jelentette, h. nem volt szabadidőm sem. Nem játszottam senki érzelmeivel. Adóhivatalba is jött velem, mert nem hitte, h. emiatt mondtam le csak akkor a randinkat, pedig az adóhivatal ügyeit mielőbb intézni kell, mert büntetés a vége, ha nem. Szóval ennyit a pincsikutyás viselkedésről!

2012. ápr. 26. 18:00
 27/28 anonim válasza:

Ha már eleve más után is koslatott, akkor érthető, hogy később sem futott utánad.

A másik,meg az, hogy a férfi és a női gondolkodás eltér egymástól. Én sem próbálkoztam volna, nem önérzetből, hanem mert eszembe sem jutott volna ilyesmi. Ha egyszer vége,hát vége.

Mondok egy példát.

Volt egy barátnőm, akit nagyon is kedveltem. Jó anyagi körülmények között élt és hobbyból gyakran utazott. Írország, Adria, sőt még a himalájában is járt.

Utoljára, mielőtt elutazott, azt mondta, hogy ha hazajöttem, majd hívlak. De nem hívott. Vártam egy darabig, majd mivel én hasonlóképpen szoktam lekoptatni a csajaimat, hát leírtam az egészet, kissé fájó szívvel.

Fél év múlva felhívott a nagy lánya és elmentünk színházba hárman. Csodálkozva konstatáltam, hogy igen meghízott. Kérdezte, hogy miért dobtam? Viharosan gondolkodni kezdtem, még, hogy én? szóval azt várta talán? De mondani csak annyit mondtam, mivel már vége volt: túl jó nő vagy Te hozzám. Azért a kocsiban még megszorongattam egy kicsit és mivel a bögye is magdagadt, lelkesen mondtam: Te, le ne fogyj! Viháncolva nevetett.

Sajnos úgy váltunk el, hogy azt mondta, hogy "majd hívlak", ami nem következett be. Ezúttal már sejtettem, hogy esetleg én is hívhatnám, amit meg is tettem volna, ha nem így válunk el.

Azóta sem láttam...

2012. szept. 9. 05:09
 28/28 anonim ***** válasza:

Értelek, 27-es. Velem is történt pontosan ehhez hasonló.

Azzal, hogy azt mondta: majd hívlak- gyakorlatilag megtiltotta, hogy Te hívd fel.

Megértelek,hogy nem tolakodtál, ilyet egyetlen férfi sem tenne. Akkor már nála volt a szerva...

2012. szept. 9. 05:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!