Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy kidobtátok a férjeteket/barátotokat valami miatt, és az meg sem próbált veletek kibékülni?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy hülye kérdés, de engem ez nagyon sért.

Még tavaly szakítottam a barátommal, mert becsúszott nála egy harmadik fél...

Persze rögtön szakítottam, nagy volt a szenvedés. Aztán valahogy kislányos módon azt vártam, hogy majd megpróbál visszaszerezni. Nagy fenéket! Fél évig nem is jelentkezett, és mikor találkoztunk, közölte, hogy nagyon jól megvan egyedül.

Igazából egy idióta a gyerek, és tudom, hogy jobb volt tőle megszabadulni, de az önérzetemet azért csak sérti. Úgy érzem, hogy talán túl sok mindent megadtam neki a kapcsolatunk alatt, és nem azt érdemelném, hogy "jobb nélküled".

Tudom, hülye vagyok. :D

Volt már valaki hasonlóképpen? Hogy éltétek meg?

Köszönöm a válaszokat!

24/n

2012. márc. 21. 22:39
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
100%
Azzal értek egyet aki azt mondta, hogyha beléd lett volna őrülve tuti, hogy probálkozik visszakapni. És semmi köze ennek az önérzetességhez. Ha vkibe bele vagy szeretve meg hiányzik mint az őrült képes az ember végletekig megalázni magát (aki ismeri ezt az érzést és járt már így tudja miről beszélek). Szóval az önérzet az egy dolog, de bizonyos dolgok símán felülírják azt és lényegtelenné válik.
2012. márc. 21. 23:02
 12/28 A kérdező kommentje:

Azért keménykedésnek semmiképp nem nevezném a viselkedésemet... Kíváncsi vagyok, hogy te hasonló helyzetben hogyan viselkedtél/viselkednél.

Szóval ezt még nem írtam, de akkor itt van, hogy tiszta legyen a dolog: egy alkalommal elmentem "bánatot felejteni" az egyik szintén pórul járt barátnőmmel. Kissé a pohár fenekére néztünk, én pedig voltam olyan hülye és írtam az exemnek egy sms-t. (még mindig szeretem, kezdjük újra, stb. )

Másnap persze égett a fejem, de gondoltam, ha már így van, akkor járjunk a dolog végére. Felhívtam, és lerázott. Nagyképűen a képembe vágta, hogy most már egyem meg, amit főztem. (ÉÉÉn egyem meg!)

Na szóval azért még mindig úgy érzem, hogy jogos a kérdésem. :D

Hamupipőke...hát igen. :) Első kapcsolat volt, és még csak most kezdek kinőni a naivitásból kisebb-nagyobb sikerrel. ;)

2012. márc. 21. 23:06
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

Szia..

Nekem 2 hosszú kapcsolatom volt,mindkettő hibázott...még évek múlva is próbálkoztak,sőt az egyik a mai napig is...engem ez zavar!!!

Nekem ez nem legyezgeti a hiúságomat,mert már van új kapcsolatom...már gyerekünk is van..mégis jönnek még smsek..ez nagyon gáz!

Amikor kirúgtad,ösztönösen és jól cselekedtél...ez.hogy nem zaklat...csak egy szivesség a részéről...ha még össze is jönnétek,max egy "szivatás" erejéig tenném DE az olyan gyerekes.

Legközelebb ha lesz rá módod,tudasd csak vele nyugodtan,h hatalmas szivességet tett neked,hogy kiszállt az életedből...mond neki az volt eddig a legjobb amit csinált,h békén hagyott!

Őszintén nem érdemel a fickó egy szomorú percet sem!!!

2012. márc. 21. 23:15
 14/28 anonim ***** válasza:
36%
Hát, ha van benne egy kis tartás és büszkeség, akkor nem fog könyörögni, miután kidobták. Mi ebben a furcsa?
2012. márc. 21. 23:39
 15/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenki válaszát! Látom megoszlanak a vélemények.

Utolsó: olvass vissza.

2012. márc. 21. 23:52
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Túl komplikálod

azért voltatok együtt mert a környezet ideálos párnak talált nem volt igazi szerelem ezért adtátok fel ilyen könnyen.

Te vagy a nő téged a szabályok jobban kötnek ezért írtál neki részegen de ő könnyebben lerázza a társadalmi béklyókat ezért rázott le. Ti nem terveztetek közös jövőt csak kényelemből mentetek bele téged nem az ő elvesztése bánt csak az hogy a szülői elvárásnak nem feleltél meg de 2012-ben egy elrendezte esküvő nem nyújthat boldogságot te is tudod.

Lendülj túl keres az igazit ne sirasd ezt a szerencsétlen esetet.

2012. márc. 22. 00:23
 17/28 anonim ***** válasza:
69%

Az elsö vagyok, soha nem csaltam meg a páromat, de eleve nem tudom hogy jönne ez ide.

A lényeg az, hogy a kérdeö kidobta a barátját - és EZ AZ, ami számit. Ha engem bárki is kidobna, akkor - függetlenül attól, hogy tettem-e valami rosszat vagy sem, többé nem mennék feléje, nemhogy könyörögjek meg magyarázkodjak.

Nem ártana, ha az emberek megtanulnák, hogy ha valamit mondanak, akkor azért a felelöséget vállalni kell.

2012. márc. 22. 08:06
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

Itt nem feltétlen önérzetről van szó. Ha megcsalom a párom, és kiteszi a szűröm, akkor azért nem próbálkozom tovább, mert NEKI ADOK IGAZAT! Nem azért, mert félek előtte megalázkodni, hanem mert magamból indulok ki, márpedig én nem tudnék egy megcsaláson túllépni. Így inkább felkötöm magam, de meg sem fordul a fejemben visszamenni, mert NEM LÁTOM ÉRTELMÉT, mivel én sem fogadnám vissza! Ellenben a lényeg: pont ezért nem k*rnék félre soha.

26/f

2012. márc. 22. 10:02
 19/28 anonim ***** válasza:
70%

Én azt veszem észre, hogy itt sokan (és főleg a nők) a büszkeségre hivatkoznak. "nem alázkodnék meg" Szerintem egy ilyen eset után már ne a megalázkodás, meg a büszkeségem legyen a legfontosabb. Még ő vállalja fel a következményeket? Látszik, hogy te sem voltál mg ilyen helyzetben...

26f leírta, azt, amit gondolok. Én sem próbálnék meg visszatáncolni, de nem a fene nagy büszkeségem miatt, hanem azért, mert amúgy is egy szar embernek tartanám magam, aki nem érdemli meg a visszafogadást. Nem a büszkeségemmel lennék oda, hanem inkább felköpnék egy nagyon, és alá állnék.

2012. márc. 22. 11:53
 20/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm azoknak, akik valóban válaszoltak, és akik a saját tapasztalatikat osztották meg velem.

Én is csak az tudom mondani, hogy aki a büszkeségével jön ilyen helyzetben is, az nem volt még hasonló szituációban, vagy pedig alapba nem tudja átélni a helyzetet.

Bizonyára én is kombinálok, de nem akarom elhinni, hogy minden itt válaszoló nőtársam a lebukás pillanatában tudna reális, megfontolt döntést hozni.

Na mindegy, a sors alakította így, mert azóta már beláttam, hogy ez nekem is jobb.

2012. márc. 22. 15:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!