Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekelhelyezési perben mennyi esélyem lenne szerinted?
A kislányom egy nem tervezett, véletlenül becsúszott baba. Akit azonban én is és az apja is imádunk. Viszont köztünk a párkapcsolat nem működik.
Az apja elakarja tőlem venni mert azt mondja, hogy nem vagyok jó anya:( De ez nem igaz:(
Az lenne a kérdésem, hogy egy gyermekelhelyezési perben az anyák mennyivel jobb eséllyel indulnak? Illetve pontosan milyen szempontokat néznek?
Az anyagiak mennyire döntőek?
Sajnos én nem vagyok a legjobb anyagi helyzetben. Nincs saját házam, a szüleimnél lakok. Nem keresek sokat.
A kislányom apja viszont elég jómódú. Több háza van, vállalkozása. Megtudja fizetni a jó ügyvédeket és nagyon jó kapcsolatai is vannak. Nekem ezek közül semmi sincs:(
Az mennyire reális, hogy pusztán pénzel megnyer egy ilyen pert? Esetleg van olyan szervezett vagy valami ami tudd nekem jogi vagy hasonló segítséget nyújtani?
Szia!
Annyira átérzem a félelmeidet! Most már jó 2 éve nyúzzuk egymást a gyerekem apjával, hol jobb, hol rosszabb. És rengetegszer gondolok ugyanezekre. A gyerekem apjának pénze van, a családjának kapcsolatai, van több házuk, lakásuk. Nekem semmim, albérletben élünk. Nincs ellenem felhozható vád valójában, de rengetegszer fenyegetett, hogyha szétmegyünk, akkor hazugsággal veszi el a tőlem a gyereket.
Tudom, hogy mitől félsz és tudom, hogy miért. Igen, ma már a pénz és a kapcsolatok rengeteget számítanak. Nehéz, idegőrlő dolgok ezek, erősnek kell lenni. Én még nem voltam erős, én még nem léptem. De ahogy romlik a kapcsolat, ahogy egyre rosszabb lesz, egyre elszántabban akarom, hogy kiléphessek ebből minden félelmem ellenére.
Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!
Hamis tanuzás: ismerek olyan esetet ahol egyértelműen hazudott a tanu, ezt sikerült is bizonyítani...azonban a bíróság nem foglalkozott vele, mégcsak ki sem zárta a tanut az eljárásból..sőt elfogadta a vallomását!!! szóval?
Mindenekfelett: Pénz-kapcsolatok. Sajnos DE: az igazság mindig kiderül, csak sok-sok kitartás kell.Légy erős, nagyon erős, és nyilvánosan ne keresedjél el, a bíróságnak nem egy összetört anyát kell látnia, hanem egy erős embert, aki képes önmagát és gyerekét is fenntartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!