Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyenkor mi van? Válás? Vagy folytassuk? De hogyan?
Feleségem állítólag spirál mellett lett terhes, de kiderült, hogy mégsem, mert fel sem rakatott!
6 hónapos a fiunk, ő meg 3 hónapos terhes.
Most mi legyen?
Sejtettem, hogy én leszek a hibás.....
Háttértörténet: 6 éve megismerkedés, 4 éve összeköltözés, 3 éve házasság (mindenféle ösztönzés nélkül, Párizsban kértem meg a kezét), gyerek.
Ha nem tetszik neki a spirál, miért nem mondja???? Ha nem azzal akar védekezni, nem zavart volna, és ezt ő is tudja. Csak ez ugye a legkevésbé ellenőrizhető.
Szóval ha én dolgozok, akkor nekem úgysincs semmi dolgom a gyerekekkel, miért érdekelne már, hogy hány van otthon???? Igazad van, én vagyok hülye, hogy azt hittem, egy gyerek vállalása két ember közös döntése....
Jesszus! Nem te vagy a hibas, egy szoval sem mondtam! Azt meg plane nem, hogy csak az anyja neveli a gyerekeket!
Igaz, miert nem mondta, hogy nem akar spiralt.
A felesegedet te ismered, te tudod, hogy mennyire akart AZONNAL es HIRTELEN meg egy gyereket. Ha nagyon, akkor nyilvan hazudott neked.
Ha nem nagyon, akkor az a kerdes, miert hazudott a spirallal kapcsolatban. Talan beszeljetek egymassal, az megkonnyiti a dolgot.
Megegyszer kerdezem: szoptat? Nem lehet, hogy azt gondolta, igy nem eshet teherbe?
Eszem agaban sem volt teged bantani, sajnalom, ha felreertetted, amit irtam.
De gondold meg, hogy ez a hazugsag meger-e annyit, hogy szethulljon a csaladotok.
Nem maradunk együtt :-((
Már most is azon kattogok, miben hazudott vajon még? Ezt nem akarom egész életemben csinálni. Ma beszéltem egy ügyvéddel, amilyen hamar lehet, elválunk.
Köszönöm a válaszokat
15-ös: nem szoptat, nem is szoptatott.
Azt mondja, mindenhol azt hallotta, hogy a kis korkülönbség a jó és meggondolta magát. De nem hiszem el. Szerintem eleve így tervezte; és ki tudja, hány gyereket kalkulált még bele a házasságunkba,
Egyébként tényleg egy másik kérdésnél beszéltük hogy aki a nagy dolgokban hazudik és átver arról nem lehet tudni hogy mi másban hazudott!
Nem a te esetedre vonatkozik de barátomnál is volt egy ilyen utólagos teherbeesés mikor szétmentek. Nagy veszekedés lett és barátom végül még apaságit is kért és akkor derült ki hogy nem is övé a gyerek...
A csaj a kapcsolatuk végén félrelépett haragból de a barátom elég rendes ember és ezért úgy gondolta neki kamuzza hogy ő az apja.
Lehet hogy nem leszek népszerű de egy tesztet szerintem megér hogy megtudd hazudott-e másban is és valóban te vagy-e az apa!
És őszintén, amennyi csaj írogat ide is a GYK-ra hogy megkérdezze, elmondja-e hogy félrelépett, hát én már semmin nem csodálkozok!
De persze te tudod hogy ez lehetséges-e mert te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!