Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Ilyenkor mi van? Válás? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van? Válás? Vagy folytassuk? De hogyan?

Figyelt kérdés

Feleségem állítólag spirál mellett lett terhes, de kiderült, hogy mégsem, mert fel sem rakatott!

6 hónapos a fiunk, ő meg 3 hónapos terhes.

Most mi legyen?

2012. márc. 21. 16:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én ugyan ezért nem válnék, de nagyon odafigyelnék a szexuális életünkkel.
2012. márc. 21. 17:31
 12/21 anonim ***** válasza:
Nem szep dolog, amit tett, de nem gondolom, hogy ilyen hamar szerette volna teherbe esni. Sokan azt hiszik, hogy szoptatas mellett nem lehet teherbe esni. O szoptat? En no vagyok es anya, ugyhogy elhiheted nekem, hogy a spiral gondolatatol sokunknak egnek all a hatan a szor. Te tudod a hattertortenetet, de emiatt azert nem valnek. Nyilvan megrendult a bizalom, de talan le kellene ulnetek megbeszelni a dolgokat. Most szuletett babatok, nem konnyu, Probald meg merlegelni a dolgokat. Ha akartatok masodik gyereket, akkor miert ekkora gond, hogy ilyen hamar erkezik? (Tudom, varni szerettel volna), de azert azt szerintem leszogezhetjuk hogy ilyen pìci gyerekkel nagyobb reszt az anya foglalkozik (ha masert nem, hat azert, mert a ferj optimalis esetben dolgozik).
2012. márc. 21. 18:59
 13/21 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy én leszek a hibás.....

Háttértörténet: 6 éve megismerkedés, 4 éve összeköltözés, 3 éve házasság (mindenféle ösztönzés nélkül, Párizsban kértem meg a kezét), gyerek.

Ha nem tetszik neki a spirál, miért nem mondja???? Ha nem azzal akar védekezni, nem zavart volna, és ezt ő is tudja. Csak ez ugye a legkevésbé ellenőrizhető.

Szóval ha én dolgozok, akkor nekem úgysincs semmi dolgom a gyerekekkel, miért érdekelne már, hogy hány van otthon???? Igazad van, én vagyok hülye, hogy azt hittem, egy gyerek vállalása két ember közös döntése....

2012. márc. 21. 19:32
 14/21 anonim ***** válasza:
Jesszusom, a kérdezőnek nem a gyerekkel van a baja, hanem hogy a felesége csúnyán átverte, és akarata ellenére "csinált" még egy gyereket neki, pedig megbeszélték, hogy most nem aktuális! Nagyon aljas húzás volt, és nem csodálom, hogy ki vagy akadva kérdező. Ettől függetlenül a 2 pici miatt én még adnék neki egy utolsó esélyt arra, hogy helyre hozzátok a dolgokat. Megkérdezted már tőle, hogy miért csinálta? És ha igen, mit mondott?
2012. márc. 22. 10:05
 15/21 anonim ***** válasza:

Jesszus! Nem te vagy a hibas, egy szoval sem mondtam! Azt meg plane nem, hogy csak az anyja neveli a gyerekeket!

Igaz, miert nem mondta, hogy nem akar spiralt.

A felesegedet te ismered, te tudod, hogy mennyire akart AZONNAL es HIRTELEN meg egy gyereket. Ha nagyon, akkor nyilvan hazudott neked.

Ha nem nagyon, akkor az a kerdes, miert hazudott a spirallal kapcsolatban. Talan beszeljetek egymassal, az megkonnyiti a dolgot.

Megegyszer kerdezem: szoptat? Nem lehet, hogy azt gondolta, igy nem eshet teherbe?

Eszem agaban sem volt teged bantani, sajnalom, ha felreertetted, amit irtam.

De gondold meg, hogy ez a hazugsag meger-e annyit, hogy szethulljon a csaladotok.

2012. márc. 22. 16:24
 16/21 A kérdező kommentje:

Nem maradunk együtt :-((

Már most is azon kattogok, miben hazudott vajon még? Ezt nem akarom egész életemben csinálni. Ma beszéltem egy ügyvéddel, amilyen hamar lehet, elválunk.

Köszönöm a válaszokat

2012. márc. 23. 22:34
 17/21 A kérdező kommentje:

15-ös: nem szoptat, nem is szoptatott.

Azt mondja, mindenhol azt hallotta, hogy a kis korkülönbség a jó és meggondolta magát. De nem hiszem el. Szerintem eleve így tervezte; és ki tudja, hány gyereket kalkulált még bele a házasságunkba,

2012. márc. 23. 22:35
 18/21 anonim ***** válasza:

Egyébként tényleg egy másik kérdésnél beszéltük hogy aki a nagy dolgokban hazudik és átver arról nem lehet tudni hogy mi másban hazudott!

Nem a te esetedre vonatkozik de barátomnál is volt egy ilyen utólagos teherbeesés mikor szétmentek. Nagy veszekedés lett és barátom végül még apaságit is kért és akkor derült ki hogy nem is övé a gyerek...

A csaj a kapcsolatuk végén félrelépett haragból de a barátom elég rendes ember és ezért úgy gondolta neki kamuzza hogy ő az apja.

Lehet hogy nem leszek népszerű de egy tesztet szerintem megér hogy megtudd hazudott-e másban is és valóban te vagy-e az apa!

És őszintén, amennyi csaj írogat ide is a GYK-ra hogy megkérdezze, elmondja-e hogy félrelépett, hát én már semmin nem csodálkozok!

De persze te tudod hogy ez lehetséges-e mert te ismered.

2012. márc. 24. 07:44
 19/21 anonim ***** válasza:
Ha meggondolta magát, azt talán illett volna veled is megosztani. "Némi" közöd neked is van a dologhoz. Nő létemre nem tudom megérteni ezeket a nőket, akik így játszanak mások életével, nem gondolva arra, hogy egy ilyen életre szóló felelősséget nem szabad csak úgy, az apa tudta és beleegyezése nélkül a nyakába varrni. Nem beszélve a két kicsiről, akik most család nélkül nőnek fel. Ez színtiszta önzés az anya részéről. Kérdező, megértem hogy így döntöttél, de én még mindig azt javaslom, hogy várj még a válással pár hónapot, hátha rendezni tudjátok a helyzetet. A kicsik kedvéért.
2012. márc. 24. 08:24
 20/21 anonim ***** válasza:
Jól van. Majd írj már a történésekről, nagyon kíváncsi vagyok, hogy mikor mondják ki a válást (ha tényleg eljuttok odáig) és mit rendez le az asszony közben.
2012. márc. 24. 11:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!