Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Gyerektartás emelése, hogyan?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerektartás emelése, hogyan?

Figyelt kérdés
Már eltelt lassan 4 év a válás óta. Van 2 közös lányunk, akiket a bíróság nálam helyezett el. Az apa eddig a fizetése 40%-át fizette, de már kb 5 hónapja nincs állása. Most a minimum összeget fizet, ami 20 ezer forint. Bedtam a bíróságra az emelés kérelmet. Megvolt az első tárgyalás, de az apuka nem jött el. Megvan a következő időpont is, májusban kellene mennünk, de mi lesz akkor, ha arra sem jön el?
2012. márc. 13. 09:56
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
83%

Ezt a "jóindulatot"...

Tényleg biztosan csak és kizárólag azért dolgozik minimálbérért, hogy a gyerekeinek a lehető legkevesebbet kelljen fizetnie. :S

Még mindig nem értem -szerencsére- hogyan tudnak ennyire elromlani a dolgok két ember között akik egyszer összeházasodtak és gyerekeket vállaltak. :(

2012. márc. 13. 12:58
 22/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszindulatból, de akkor segíts neki keresni egy marha jól fizető állást, és akkor a gyerektartás is meg lenne oldva.
2012. márc. 13. 13:00
 23/38 A kérdező kommentje:
100 km.re laknak tőlünk. Nem tudok neki állást ajánlani.
2012. márc. 13. 13:12
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

nem fog senki emelni a 20 ezer forinton,ha a bíróságra mész és kiderül nincs munkája akkor leviszik 10 ezerre.

Örülj,hogy az új feleség fizet

2012. márc. 13. 13:18
 25/38 A kérdező kommentje:
Akkor még jóformán oda jukadunk i, hogy még köszönjem is meg, az új asszonynak, hogy fizeti az apa helyett?? Az szép
2012. márc. 13. 13:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Nem, oda LYukadunk ki,hogy nincs igazad, és ezt lassan 30-an mondják neked.Te kértél tanácsot, fogadd el a kritikát is.
2012. márc. 13. 13:36
 27/38 A kérdező kommentje:
Akkor ennyi?? Törődjek bele, hogy adnak havi 20 ezer forintot és abból oldjak meg mindent?
2012. márc. 13. 14:34
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Igen. ez van. Ha az apa ne adj Isten meghalt volna, akkor még ennyid se lenne. És a huszat se kéne fizetnie,csak egy tizest a segély után.

nem a huszasból kell megoldanod, kapsz családit is és dolgozni is lehet

Nem értelek én azért úgy vállaltam gyerekeket, hogy a férjemmel történne valami én akkor is fel tudjam nevelni őket. Tisztességgel

2012. márc. 13. 14:39
 29/38 A kérdező kommentje:
A kisebbik lányom aszmás. rá emelt családit kapok, de mire mindent kifizetek nem sok marad. Az étkezésük, a gyógyszer, a rezsi ...
2012. márc. 13. 14:46
 30/38 anonim ***** válasza:
73%

ez van.sokan együtt élnek,a férjnek nincs munkája, még ez a plusz huszas sincs.

Köszönd az új feleségnek,hogy te kapod.

2012. márc. 13. 14:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!