Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes itt maradni? Mindent fel adtam mégsem érzem úgy, hogy szeret! Teljesen össze zavarodtam! Mit tegyek?
Az világos. De eszerint ő sem bízik meg benned!!!
Ennek semmi, de semmi értelme nincs így. Ha nem tudtok tiszt alapot nyitni és bizalommal egymásra figyelni, akkor tényleg semmi.
Egyébként a telefon kikapcsolást este is el játszotta. Ki kapcsolta amíg zuhizott aztán meg vissza kapcsolta! Ugye nem őrültem meg? Nem én kombinálok túl valamit? Én már semmit nem tudok. Olyan bizonytalan minden. :(
Este megmondom neki, hogy haza költözök mert nincs más választásom. Nincs itt munka, nem jó a kapcsolat sem. Ha szeret megtalál és majd keres. Ha nem keres akkor meg igazatok volt. Nem kell tovább reménykedni!
Sajnos azt veszem észre, hogy csak a kifogásokat keresed, és még maradnál..
Lépj le. Nem is értem, hogy tűrhetted eddig a megalázásokat! Hülyének néz és a fene se tudja, hogy mennyire nevet ki, és hogy még ezzel a nővel etyeg...
Legyél határozott és csomagolj!!!
Ne izgulj azon, hogy vajon mi lesz később. 29 évesen nem késő!!!! Sokkal jobbat érdekelsz, ő meg legyen boldog. Ne sajnáld! Ne kíméld! Csak hagyd ott!
Majd írd meg a fejleményeket! :) Fel a fejjel! Csak határozottan!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!