Most mit tegyek? Kit válasszak? Teljesen össze zavarodtam
Anya már hónapok óta csalja apát és tegnap kiderült,hogy apa is megcsalj anyát(nem törölte az sms-eket a telefonjából) az egyik ügyfelével(válóperes ügyvéd)...
Ezért anya most ezt kihasználja és elakar velem költözni egy másik városba a pasijával...De nekem itt vannak a barátaim,a suli meg minden.
Én nem akarok elköltözni.
Jó,apa is csinálja már ezt egy ideje,de akkor is.Nem tudom,hogy elmondjam-e neki,hogy anyu is megcsalja őt.
Mert most anya játssza a megcsalt feleséget,folyton csak sír,meg telefonál és hibáztatja apát,hogy miatta ment szét a családunk.
Szeretem anyát,meg minden,de apát is és sokkal szívesebben maradnék itt,mint egy másik városban.
Teljesen össze zavarodtam...
Sejtettem,hogy van apunak is valakije,de nem gondoltam,hogy ennyire komoly és azt sem,hogy a csaj csak 9 évvel idősebb nálam...:S
Mit tegyek?
menjek anyával vagy maradjak itt?
Elmondjam apának,hogy anya is megcsalta/csalja(ráadásul vmi orvossal,aki jóban van apával is...)?
Nem tudom,hogy mit tegyek...
Köszönöm a segítséget !
13/L
(Bocsi,ha picit zavaros lett a dolog)
én azt csinálnám, hogy mikor anyud siránkozik hogy apád ilyen meg olyan akkor odamennék és mondanám neki, hogy te se vagy különb szóval ne játszd az agyad.
Majd elgondolkodna, hogy ki is az áldozat és hogy az ő mocskos kis ügyéről is tudsz.
Persze az a logikus, hogy maradj a papával.
Egy kérdés azért felmerül: a papád (és a barátnője) vajon mit szólnak ehhez? Ha ők ugyanolyan szívesen vállalnak fel téged, mint amilyen "természetes" ez a mamád esetében, akkor nincs semmi baj.
De mi van, ha az új "feleség", nem igazán szeretné, hogy rögtön "mama" is legyen?
Először beszélj a papával erről.
A mamának megmondhatod, hogy a legrosszabb helyzetben te vagy, (tehát ő ne sajnáltassa magát) mivel tudod, hogy ő sem "makulátlan", ezért most te nagyon nehezen döntesz, hogy ővele, vagy a papával szeretné-e a továbbiakban élni.
Ezzel azt is a tudtára adod, hogy ez a döntés mostmár rajtad áll, és nagyon keveset fog számítani az, hogy ő mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!