Most mit tegyek? Kit válasszak? Teljesen össze zavarodtam
Anya már hónapok óta csalja apát és tegnap kiderült,hogy apa is megcsalj anyát(nem törölte az sms-eket a telefonjából) az egyik ügyfelével(válóperes ügyvéd)...
Ezért anya most ezt kihasználja és elakar velem költözni egy másik városba a pasijával...De nekem itt vannak a barátaim,a suli meg minden.
Én nem akarok elköltözni.
Jó,apa is csinálja már ezt egy ideje,de akkor is.Nem tudom,hogy elmondjam-e neki,hogy anyu is megcsalja őt.
Mert most anya játssza a megcsalt feleséget,folyton csak sír,meg telefonál és hibáztatja apát,hogy miatta ment szét a családunk.
Szeretem anyát,meg minden,de apát is és sokkal szívesebben maradnék itt,mint egy másik városban.
Teljesen össze zavarodtam...
Sejtettem,hogy van apunak is valakije,de nem gondoltam,hogy ennyire komoly és azt sem,hogy a csaj csak 9 évvel idősebb nálam...:S
Mit tegyek?
menjek anyával vagy maradjak itt?
Elmondjam apának,hogy anya is megcsalta/csalja(ráadásul vmi orvossal,aki jóban van apával is...)?
Nem tudom,hogy mit tegyek...
Köszönöm a segítséget !
13/L
(Bocsi,ha picit zavaros lett a dolog)
Anyukáddal maradj...
ne mondd el hogy csalja...
és Anyukáddal maradj...
11:36
Sokszor ment el itthonról és egyszer,mikor azt mondta,hogy manikűröshöz megy,akkor elmentem a manikűröséhez,mert kellett volna pénz és nem vette fel a telefont...És ott azt mondta a nő,hogy nem volt bejelentkezve arra a napra.
Itt már gyanakodtam.
De van olyan,hogy tök sokszor beszél valakivel telefonon és amikor én is odamegyek,akkor rögtön leteszi...Meg mindig csörög a telefonja,én felveszem,ha Ő nem ér rá és ha én veszem fel,akkor senki nem szól bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!