Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Most mit tegyek? Kit válasszak...

Most mit tegyek? Kit válasszak? Teljesen össze zavarodtam

Figyelt kérdés

Anya már hónapok óta csalja apát és tegnap kiderült,hogy apa is megcsalj anyát(nem törölte az sms-eket a telefonjából) az egyik ügyfelével(válóperes ügyvéd)...

Ezért anya most ezt kihasználja és elakar velem költözni egy másik városba a pasijával...De nekem itt vannak a barátaim,a suli meg minden.

Én nem akarok elköltözni.

Jó,apa is csinálja már ezt egy ideje,de akkor is.Nem tudom,hogy elmondjam-e neki,hogy anyu is megcsalja őt.

Mert most anya játssza a megcsalt feleséget,folyton csak sír,meg telefonál és hibáztatja apát,hogy miatta ment szét a családunk.

Szeretem anyát,meg minden,de apát is és sokkal szívesebben maradnék itt,mint egy másik városban.

Teljesen össze zavarodtam...

Sejtettem,hogy van apunak is valakije,de nem gondoltam,hogy ennyire komoly és azt sem,hogy a csaj csak 9 évvel idősebb nálam...:S

Mit tegyek?

menjek anyával vagy maradjak itt?

Elmondjam apának,hogy anya is megcsalta/csalja(ráadásul vmi orvossal,aki jóban van apával is...)?

Nem tudom,hogy mit tegyek...

Köszönöm a segítséget !

13/L

(Bocsi,ha picit zavaros lett a dolog)

2011. júl. 16. 11:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Anyukáddal maradj...

ne mondd el hogy csalja...

és Anyukáddal maradj...

2011. júl. 16. 11:42
 12/13 anonim ***** válasza:
Na, szep szulok! Egyebkent apadat megb.szhatjak, higy klienssel van szekszsualis kapcsolatal. Szerintem olyan mindegy ha megmondod neki vagy nem, hogy anyad is ugyanezt csinalja, tudja es nem erdekli. Igazan, jobb lenne, ha egyikkel sem maradnal, melyik is lehetne egy jo peldakep?
2011. júl. 16. 11:42
 13/13 A kérdező kommentje:

11:36

Sokszor ment el itthonról és egyszer,mikor azt mondta,hogy manikűröshöz megy,akkor elmentem a manikűröséhez,mert kellett volna pénz és nem vette fel a telefont...És ott azt mondta a nő,hogy nem volt bejelentkezve arra a napra.

Itt már gyanakodtam.

De van olyan,hogy tök sokszor beszél valakivel telefonon és amikor én is odamegyek,akkor rögtön leteszi...Meg mindig csörög a telefonja,én felveszem,ha Ő nem ér rá és ha én veszem fel,akkor senki nem szól bele...

2011. júl. 16. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!