Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elveheti a bank a gyesemet és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elveheti a bank a gyesemet és a családipótlékomat?

Figyelt kérdés
Két éve elváltam a "férjemtől",aki ez idő alatt sem fizette ki a nekem járó részt a házból.Sajnos kezese vagyok még mindig./nem vitt helyettem másik kezest,mert neki ez így kényelmes/Most jutott a tudtomra,hogy 3. hónapja nem fizeti az ingatlant.Én gyesen vagyok.Vajon levonhatják a gyesemet,vagy én ezt megtudom előzni azzal,hogy rohanok átutaláskor levenni azt és a családit?Plussz ingatlan fedezet is van.Ilyenkor azzal az ingatlannal mi történik?Rögtön árverezik?Fontos lenne tudnom,hogy mire számíthatok!Köszi a válaszokat és a segítségeket!
2009. jún. 7. 21:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gyesből tudtommal nem vonhatnak, az ingatlanfedezet meg banktól függő, van ahol a nemfizetéstől kezdve 18 hónapot adnak a tulajnak az érékesítésre, és ha nem adja el akkor árverezik
2009. jún. 7. 21:15
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Gyesből és családi pótlékból csak jogalap nélkül felvett ellátást lehet levonni. Tehát a jövedelmedet ebből a szempontból nem fenyegeti veszély. A tartozás ettől még marad, a bank előbb-utóbb követelni fogja.

2009. jún. 7. 21:19
 3/4 anonim ***** válasza:
15%
Nyiss egy másik számlát és utaltasd oda a pénzedet!
2009. jún. 7. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
még ha vonna is max.33 %
2009. jún. 8. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!