Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fuccsolt már be valaki kapcsolata a VV miatt?
Elég hülyén érzem magam, hogy ilyenen fennakadok, de úgy néz ki, nekem ez sokat jelent.
A helyzet annyi, hogy a párom él-hal a való világ, győzike és hasonló, szerintem népbutító műsorokért. Mindezzel nem is lenne nekem akkora problémám, ha a fontossági sorrendben én megelőzném ezeket. De a tapasztalat azt mutatja, hogy azok a műsorok (jelen esetben a vv) előrébb valók.
Történt ugyanis sajnos már igen sok alkalommal, hogy amikor velem foglalkozhatott volna, együtt tevékenykedhettünk volna, ő inkább nézte a vv-t. Január 1-je óta hetente csak 1szer vagy 2szer tölthetünk együtt kis időt, és ez idő alatt is sokszor előfordult, hogy a vv-t akarta nézni inkább. Az utóbbi időben annyira elmérgesedett a helyzet, hogy ha akár csak annyit kérdezett nézheti-e, már akkor azt mondtam, hogy inkább hagyjuk a p.csába és aznap (sem) voltunk együtt. Gáznak találom, hogy egyáltalán felmerül benne ez a kérdés, amikor hetente csak 1-2 este lehetnénk együtt.
Mindegy, most már vége, azonban ma is sikerült csúnyán össze vesznünk miatta. Tény, hogy lenézően tudok beszélni arról a műsorról, bár szerintem érthető, hogy ekkora ellenszenvvel vagyok iránta. És ezt a mérget csak még jobban fokozza az, hogy amikor szóba kerül, elkezdi magyarázni, hogy pedig mennyire jó és tanulságos műsor. Egyszerűen képtelen nem kussban maradni és elfogadni azt, hogy nekem más a véleményem. Nem. És a legtöbbször még engem minősít, hogy én felsőbbrendűnek érzem magam meg miegymás.
Azt hiszem meggyűlöltem őt emiatt, a műsora miatt, és amiatt, hogy 10ből 9szer a műsort választotta. Létezik ilyen? Tényleg kiszerethettem emiatt belőle?
Bennem hatalmas törést okozott minden egyes alkalom, mikor engem hátrébb sorolt annál a műsornál...
És egyébként egy 30 éves felnőtt, elvileg roppant értelmes férfiról van szó.
Kapcsold ki a TV-t. Ha összeveszik veled, akkor nincs sok értelme a kapcsolatnak.
Amióta itthon vagyok a babámmal, én is kicsit függő vagyok; de egyértelmű, hogy ki a fontosabb :-)
"de ha belegondolok, hogy mi mondjuk már együtt élünk és megint lenne egy ilyen műsor"
Ennek a mókusnak teljesen mindegy. Lesz ilyen műsor, és a címe sem érdekes.
Miért nem vette fel és nézi meg olyankor, amikor te nem vagy vele?
Ez a jövőre is (márha lesz) vonatkozik.
Ez nagyon durva! En teljesen megertem a problemadat, mar olvastam olyat is, hogy valaki a parja helyett a faszbukot valasztotta. Elfajult egy vilag ez!
Szerintem keress olyan part magadnak, akinek mindig Te leszel az elso, es nem tud uberelni semmi. Max ha lesz gyermeketek. Akkor az evidens.
OFF:
Valaki kerdezte, mi az a szigologus:
http://www.youtube.com/watch?v=y2IVSGjZwfk
Ha nem tevedek, erre gondol az illeto.
Véleményem szerint, nem lehetsz túl fontos az ipsének...mivel minden összefoglalóját a műsornak meg lehet nézni a NETEN IS!! Sz.r kifogás, hogy emiatt nem volt veled. Mármint részéről...
Megértem a haragod!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!