Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Akivel előfordult ilyesmi, Ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akivel előfordult ilyesmi, Ti hogy oldottátok meg?

Figyelt kérdés

Mindenben megegyeztünk,nem haraggal válunk el. Gyerekünk nincs,viszont van egy kutyánk és egy cicánk. Mindketten szeretjük őket és egyikünk sem szeretne lemondani egyikről sem. Ezt hogy lehetne megoldani? Kiskoruk óta nevelem őket,nem bírnék ki 1 napot se nélkülük.

Elsősorban azok válaszára lennék kíváncsi,akik voltak már ilyen helyzetben.

2012. febr. 25. 21:18
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Kutyának van,macskának pedig nem kell kötelező oltás,nem tudom honnan vettél ilyen hülyeséget. Kiállításinak lehet hogy kell,de sima házinak nem.
2012. febr. 25. 21:54
 12/21 anonim ***** válasza:
49%
Nézd, ha nem haraggal váltatok el, ebben biztos meg tudnátok egyezni, ahogy írták, egy-két hétig egyikőtöknél és utána a másiknál.
2012. febr. 25. 22:09
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
A 0-ásnak abban igaza volt,hogy a kutya azé akinek a nevén van a könyve, a másikat meg vigye a másikotok, az egyáltalán nem jó ha hurcolászva vannak , kell egy fix hely,a legjobb ha egyik állat nálad a másik meg a (volt) férjednél marad, túlélik, elfelejtik egymást.
2012. febr. 25. 22:18
 14/21 A kérdező kommentje:

Azt biztos,hogy nem szeretnénk különválasztani őket. Annak idején pont azért lett így megoldva,hogy ne legyenek egyedül addig,amíg mi dolgozunk vagy nem leszünk otthon.

Most az tűnik a legvalószínűbbnek,hogy nálam lesznek,és a férjem akkor jön látogatni őket,amikor csak szeretné. Azért nálam,mert én kevesebbet dolgozok. Csak a férjemet is sajnálom,mert ő is nagyon ragaszkodik hozzájuk. Ha mi ilyen gondban vagyunk,akkor milyen rossz lehet azoknak,akiknek gyermekük van. Köszönöm mindenki segítségét,hozzászólását,majd még azért átgondoljuk.

2012. febr. 25. 22:24
 15/21 anonim ***** válasza:
68%
Jó így is, hogy az ex látogatja őket, de azért legyen olyan is, amikor nála vannak pár hónapig, és te mész látogatni.
2012. febr. 25. 22:28
 16/21 anonim ***** válasza:
79%

nálunk a kutya az én nevemen van,és én engedtem neki,hogy láthassa,mert mindig hiányolta a kutyát..én kompromisszum képes voltam,aminek az lett az eredménye,hogy amikor el akartam hozni a kutyát töle,mert hétvégén nála volt,teljesen más okból össze vesztünk ,orrba nyomott és elvitte a kutyát ismeretlen helyre! én hivtam a rendörséget,látletetet vetettem és mikor hivtam,hogy van egy utolsó esélye,vagy vissza kapom a kutyát,vagy mindent a nyakába zúditok! még aznap délután visszakaptam a kutyám..azóta lassan fél év telt el...nem is érdekli a kutya,bár szerintem akkor sem igazán érdekelte mikor különváltunk,csak egy ok volt,hogy találkohasson velem...

azóta a kutya is megnyugodott,akkoriban ö is kicsit kezelhetetlen volt,szerintem érezte a feszültséget...

és egyáltalán nem látom szomorúnak azért,mert nem találkozik a volt párommal

2012. febr. 25. 22:32
 17/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem is tudom, hogy lehet ilyet írni, hogy akinek a nevén van. Együtt vették magukhoz őket, kettőjüké, és el kell dönteni, hogy kinél maradjanak. Ez nem egy autó, hogy kinek a pénzén lett véve, meg ki törleszti a részleteket.

Szerintem ilyenkor racionális szempontok szerint kell eldönteni, kinek van több ideje, pénze, helye stb.

2012. febr. 25. 23:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Beszéljétek meg, kinél marad, a másik pedig látogatja az állatkákat :)
2012. febr. 26. 10:32
 19/21 anonim ***** válasza:

az én nevemen van a kutya,mivel én fizettem az oltásait,mütéteit és én tanitottam meg mindenre!

ö is szerette,játszott vele és elvitte sétálni,de ha hányt a kutya,akkor már egyböl csak az én kutyám volt,amikor meg cuki volt és aranyos akkor a miénk!!!

érdekes volt,nem baj! megfizettem a tanulópénzt..soha többet nem leszek ilyen kedves...

2012. febr. 26. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:
azért lehet ilyet írni, mert ha netán összevesznek és vitáznak hogy kinél lesz akkor senkit nem érdekel hogy ki nevelte etette vagy sétáltatta valójában az számít hogy kinek a nevén van. A látogatósdi jó ötlet ha nem akarjátok szétválasztani őket, max később lesznek belőle problémák ha új kapcsolataitok lesznek....
2012. febr. 26. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!