Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párod, de vonzódsz egy...

Van párod, de vonzódsz egy harmadik félhez, előfordult már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy kezeltétek, mi lett belőle, meddig tartott ez az érzés?
2011. nov. 19. 18:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindenkivel történik ilyen, az már csak tőled függ hogy neked megéri-e. Mindegy mit teszel, lényeg hogy sunyiskodás nélkül. Nem lenne korrekt a mostani pároddal.
2011. nov. 19. 18:38
 2/25 anonim ***** válasza:
98%
persze, hogy előfordult. de le kell gyűrni, ha szereted.
2011. nov. 19. 18:39
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is előfordult ,de nem mutattam ki és csak én tudok róla,még a barátnőm se!!

34L

2011. nov. 19. 18:41
 4/25 A kérdező kommentje:
De ha szeretem a páromat, hogyan fordulhat elő hogy máshoz vonzódom, másra gondolok, és amikor meglátom, szinte felcsillan a szemem? Van egy gyönyörű lány, akinek csodálatos mosolya van, és alig bírom levenni a szememet róla.
2011. nov. 19. 18:44
 5/25 anonim ***** válasza:
6%
Húzd meg a kicsikét és aztán ki vele!
2011. nov. 19. 18:55
 6/25 anonim ***** válasza:
62%

Tudom, hogy megint le fognak pontozni, de én is átéltem ilyesmit, sőt még ilyesmibbet:

Egyszerre két nőbe voltam szerelmes, azt hittem, ilyen nincs. De van. Ha szeretheti az ember egyszerre több barátját, a gyerekeit, akkor miért ne szerethetne egyszerre több nőt? Aztán eszembe jutott, hogy csak ez a zsidókeresztény kultúra ítéli el azt, hogy valakinek több párja legyen, például Tibetben többférjűség volt, az iszlám és mormon vallásban többnejűség. Szóval én ezt helyre tudtam magamban tenni, és nem érdekel mások elítélő véleménye.

2011. nov. 19. 18:57
 7/25 A kérdező kommentje:
A párod mellett döntöttél? Én nem ítéllek el.
2011. nov. 19. 18:58
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Előfordulhat ilyen bárkinél. Velem is, pedig alapvetően hűséges vagyok. Vágy, ami több a vágynál. Kín. Sőt! DE! A meglévő kapcsolat ha már szeretet kapcsolat az már túl van minden vágyon. Nem kell benne már sunyítani sem. El lehet mondani. Őszintén. És akinek már ezt is el lehet mondani nem azt érdemli, hogy becsapjuk, és kijátsszuk. Ennyi. Vágyak jönnek és eltűnnek. Mindegy, hogy mikor.
2011. nov. 19. 18:58
 9/25 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ez a lánynak nem csak a külseje szép hanem a belsője is. És érdekel engem egyre jobban, jól érzem magam vele
2011. nov. 19. 19:01
 10/25 anonim ***** válasza:
ha vonzódás marad, akkor nem baj....
2011. nov. 19. 19:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!