Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van párod, de vonzódsz egy...

Van párod, de vonzódsz egy harmadik félhez, előfordult már veletek ilyen?

Figyelt kérdés
Hogy kezeltétek, mi lett belőle, meddig tartott ez az érzés?
2011. nov. 19. 18:29
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
53%

Igen,szakítottam,mert rájöttem hogy az exemmel egy szaros vödörben ülünk,ami minden volt csak nem párkapcsolat.

Valószinű valami hiányzik neked,ne csald meg inkább hagyd el.

2011. nov. 20. 00:32
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Bár sokan nem értenek vele egyet, mert nem hallottak róla, de a szerelem/vonzódás kémia és hormonok játéka, a fajfenntartás miatt leszel szerelmes, vonzódsz valakihez, még, ha te nem is így érzed. "Csapdába" ejt a szerelem, hogy megtörténjen az aktus, ezért vonzódunk másokhoz, motivál minket a szervezetünk.

Kérdésedre a válasz: ez bárkivel előfordulhat, nem bűn, mert ezeket nem lehet irányítani. Én a világ leghűségesebb nője lennék, de mégis volt, hogy elcsavarodott a fejem. Hagytam magam kiheverni, és többet foglalkoztam párommal. Pár hónapig kínlódtam vele, aztán elmúlt. Egy másik esetnél meg annyi kellett, hogy megszólaljon az illető: olyan ocsmányan még senkit nem hallottam beszélni!

2011. nov. 20. 07:33
 23/25 anonim ***** válasza:
Mindig elő fog fordulni. Ha nincs család, válthatsz még, bár ez sem lesz örök szerelem. Ha van gyerek is, azt meg le ne cseréld egy múló dologért.
2011. nov. 21. 12:44
 24/25 anonim ***** válasza:
ilyen dolog mindenkivel elo fordul:), ha szereted a jelenlegi parod akkor probald lekuzdeni ezt az erzest....Legy eros:).....sok sikert:)
2011. dec. 5. 14:01
 25/25 anonim ***** válasza:
Én a helyedben meglépném a harmadik felet,mivel hozzá vonzódsz(külsőre belsőre) ez a te életed nem másé,jobbá boldogabbá csak te teheted.Rossz párkapcsolatban nem élhetsz teljes értékű életet.
2011. dec. 5. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!