Van párod, de vonzódsz egy harmadik félhez, előfordult már veletek ilyen?
voltam egy buliban és összeismerkedtem egy sráccal akinél se előtte se utána nem láttam szebb szemű embert. közel kerültünk, de nem csaltam meg. aztán egy fesztiválon belebotlottam egy hollandba, akivel egy hétig együtt buliztunk anélkül hogy bármi történt volna köztünk, mert nem akartam megcsalni a barátomat. ezután majd egy hétig tartott visszatalálni lélekben a barátomhoz, de elmondtam neki mindent, és éreztem, hogy bár történtek velem jó dolgok, az a fiú, akit szeretek és aki szeret, fontosabb ezeknél a fellángolásoknál.
szerintem gondolj bele, ha elég mély a kapcsolatod a barátnőddel, maradj mellette, de semmiképp ne csald meg, ha beleszerettél a másik lányba, mindenképp szakíts.
:)
Én is hasonlóan gondolkozom utolsó, csak én lány vagyok. Mindenféle felállásban el tudnám fogadni, ha többen lennénk egy kapcsolatban és abszolút nem a szex miatt.
Eddig olyanokkal találkoztam, akik el tudták viselni az érzéseim, de csak mint áldozat, ami nem biztos hogy megéri. Arról letettem, hogy megvalósuljon.
19:33
La a kalappal előtted. Eddig egyetlen nővel találkoztam, aki hasonlóan gondolkodott, mint te. Természetesen monogám kapcsolatban élt, de szívében poligám volt.
Küldtem neked privát üzenetet.
Én tudtam,hogy a párommal már szakítani fogok.Elhidegült a kapcsolat,elmúlt a vonzalmam iránta kívül-belül.Valakivel viszont egyre sűrűbben álmodtam...Mindenfélét(szexet is).
Így kezeltem:
Szakítottam az akkori párommal és nem sokkal később lefeküdtem azzal,akivel álmodtam.
Ha eljut a dolog addig, hogy "jól érzem magam vele" "tetszik a belsője"...akkor az nem csak egyszerű tetszés vagy flört. Érdeklődsz komolyabban egy másik nő iránt =megcsalás. Vess véget az egyiknek MOST!!! Itt még talán tiszta lelkiismerettel megállhatsz.
Remélem jól döntesz!
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!