Előfordult veletek már ilyen? Sírt a párom, miután megnéztünk egy filmet.
Megnéztük az Édes november című filmet, és a film vége fele láttam, hogy pityereg. Mondtam neki, hogy ne nézzük meg, ha ilyen hatással van rá. A film legvégén meg szabályszerűen elkezdett zokogni, és átölelt, hogy így is annyira fél, hogy elveszít, pláne ha ilyen filmet nézünk. Tudtam, hogy érzékeny, na de ennyire? :) Aranyos volt. Veletek is volt már hasonló?
Ő 29/F
Velem volt. Tv-be ment a Titanic, és századszorra is megnéztem. Ő is nézte velem. Aztán ő is lekezdett sírni, meg ölelgetni. Olyan szorosan ölelt, hogy azt hittem, megfulladok.
Rá egy hétre szakítottam vele, mert megtudtam, hogy megcsal. Ott letisztult, hogy miért is ölelget annyira...
Remélem ti soha nem juttok el idáig!
24/n
Az Édes november egy nagyon megható film. Én is mindig megkönnyezem.
Viszont én ennél a filmnél jártam úgy, ahogy a kedves 2. válaszoló.
Exem elkezdett nem sírni, hanem bömbölni, és visítva kérte, hogy kapcsoljam ki. (22 éves férfiról beszélünk.) Teljesen ledöbbentem, mint később kiderült, rájött, hogy nem kellene megcsalnia. De nem tartott sokáig a lelkiismeret furdalása, mert egy ideig még csalt, mielőtt lebukott.
Szóval, a kérdésre válaszolva, azt a filmet én is megkönnyezem mindig.
Mi együtt sírtunk múltkor egy filmen. Sok lány ezt inkább gyengeségnek tartja, és azok a fiúk is, akiknek ez 'nem szokásuk'.
Az, hogy érzékeny, a jelleméhez tartozik, nekem ez sokkal jobban tetszik, mint ha valaki tőlem is gáznak venné, ha elérzékenyülnék egy filmen. Nem ettől lesz valaki papucs vagy galamblelkű, de pont az érzéketlenebb emberek egyszerűsítik le az ilyesmit, és mondják, hogy ez férfiatlan. Pedig ez butaság. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!