Előfordult veletek már ilyen? Sírt a párom, miután megnéztünk egy filmet.
Megnéztük az Édes november című filmet, és a film vége fele láttam, hogy pityereg. Mondtam neki, hogy ne nézzük meg, ha ilyen hatással van rá. A film legvégén meg szabályszerűen elkezdett zokogni, és átölelt, hogy így is annyira fél, hogy elveszít, pláne ha ilyen filmet nézünk. Tudtam, hogy érzékeny, na de ennyire? :) Aranyos volt. Veletek is volt már hasonló?
Ő 29/F
Uccsó vagyok. Ja, hogy ő a férfi! Bocsi, ezen átsiklottam.
Ha nem mindennapos a sírása, akkor oké, bár egy filmen, amin ált. csajok sírnak....
A férjemet 2x láttam sírni. Mikor meghalt a mamája (akkor csak könnyezett). Meg amikor a lányunk született, akkor hangosan, szinte üvöltve bőgött.
Én nem sírtam még filmen, de nem egyszer elérzékenyültem...
Szerintem ez egyáltalán nem gáz, a férfi is ugyanolyan érző lény, mint a nő. Csak belénk van táplálva, hogy mi nem mutathatjuk ki az érzelmeinket. Nekünk el kell fojtani. Hülye berögződés. 22F
Mi a P.s.: I love you-val járunk így.
Nem akarta megnézni velem, de egyszer leadták a tévében, és én kijelentettem, hogy márpedig megnézzük.
Jókat lehet nevetni is azon a filmen, de párszor elpityeredett. Nem piszkáltam érte, csak mikor észrevettem, akkor megcsókoltam és méginkább hozzábújtam.
21l 22f
Nem fordult elő még ilyen, a párom jól kikerüli az ilyen helyzeteket.Magyarán semmi meghatót vagy ilyesmit nem néz meg.
Ha a hiradóban beteg gyereket mutatnak elkapcsolja onnan.
Láttam már sirni örömében és bánatában is,de egyik sem egy film miatt volt.
Jajj, volt egy ilyen, és nagyon hülyén jött ki az egész.
A vége jó volt a filmnek, megismerte az apja a kislányt végre, és ekkor elszakadt a húr a férjemnél. De én (mivel elég sokszor viccel bohóckodik) azt hittem, csak hülyülve sír, elviharzott a fürdőszobába. Én meg röhögtem, mentem utána, és látom ám, hogy szétsírta a szemét teljesen.
Upsz. Egyébként jó érzés látni a férfiaknál, hogy eltudnak érzékenyülni.
Nálam eddig három film volt, ami annyira meghatott, hogy legördült néhány könnycsepp, ezek a feljebb is említett Armageddon, a Jövő kezdete (ajánlom mindenkinek), és a Gyűrűk ura harmadik része. Az Édes novembert is láttam, tetszett is, talán volt "gombóc a torokban" érzés, de nem sírtam alatta. Szerintem egyáltalán nem szégyen, ha néha, különösen megindító pillanatokban elmorzsol néhány könnycseppet egy férfi, sőt.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!