Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Előfordult veletek már ilyen?...

Előfordult veletek már ilyen? Sírt a párom, miután megnéztünk egy filmet.

Figyelt kérdés

Megnéztük az Édes november című filmet, és a film vége fele láttam, hogy pityereg. Mondtam neki, hogy ne nézzük meg, ha ilyen hatással van rá. A film legvégén meg szabályszerűen elkezdett zokogni, és átölelt, hogy így is annyira fél, hogy elveszít, pláne ha ilyen filmet nézünk. Tudtam, hogy érzékeny, na de ennyire? :) Aranyos volt. Veletek is volt már hasonló?

Ő 29/F

2011. nov. 25. 12:44
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
Nagyon sötét vagyok, mert nem értem. Tehát az a kérdésed, hogy előfordult-e már, hogy szomorú filmen sír az ember?
2011. nov. 25. 12:58
 12/31 A kérdező kommentje:
Nem, az a kérdés lényege, hogy a párotok(férfi), elsírta-e már magát ilyen formában. Ez egy kisebb szerelmi vallomás, és kíváncsi vagyok mással is előfordult-e már?
2011. nov. 25. 13:01
 13/31 anonim ***** válasza:
Ez természetes. Ne ród meg érte! A férfi is érzelmi lény, csak elfojtatják bennük ennek kifejezesét. Csak egy érdekes eset, ami engem is megdöbbentett: egy teljesen idegen, először látott angol úrral beszélgettem üzleti ügyben és valahogy előhoztam egy súlyos családi eseményt, aminek következményét évek óta viselem. Könny szökött a szemembe, erre az angol úr felpattant az ülőhelyéről, két kezébe fogta az arcomat és gyengéden megpuszilta mindkét orcámat. Az volt az érzésem, hogy egy csupaszív ember.
2011. nov. 25. 13:03
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, velem még nem történt ilyen. A meghatódás, sírás oké, de a zokogás meg a beteges félelem nekem már sok.
2011. nov. 25. 13:03
 15/31 A kérdező kommentje:
Nem is bántottam emiatt. Sőt, elmondtam neki, hogy én is mennyire szeretem. Nekem kifejezetten jól esett.
2011. nov. 25. 13:04
 16/31 anonim ***** válasza:

Nem feltétlenül a megcsalás jele. :)

Eddig is érzékeny volt?

Nem volt semmi 'törés' a kapcsolatotokban?(ugyanúgy viselkedik, mint eddig, jól működnek a dolgok?)

Nem kell az ördögöt a falra festeni... szerintem, ha valaki képes a megcsalásra, a legritkább esetben bömböl utána, hogy nem akar elveszíteni... szerelmes ember nem csal meg (persze ahogy olvasom vannak kivételek - már ha az egy őszinte sírás volt.)

19L

2011. nov. 25. 13:10
 17/31 anonim válasza:
Eszébe jutthatott valami szomorú emlék. Lehet fél attól, hogy elhagyod, és nem lehet boldog, mert szeret. Aműgy a filmet nem ismerem.
2011. nov. 25. 13:16
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

A férjem még nem sírt egy filmen sem.

Kétszer láttam sírni, amikor el kellett altatnunk a macskánkat és amikor megszületett a kislányunk.

Ha nem sír úton-útfélen, csak amikor mély érzéseket vált ki belőle valami/valaki, akkor szerintem ez még férfias is.

2011. nov. 25. 13:19
 19/31 Antimod ***** válasza:

Régen előfordult, hogy én is megkönnyeztem egy-két filmet.

Fiú vagyok.

És hetero.

2011. nov. 25. 13:19
 20/31 anonim ***** válasza:

Na, ezen a filmen én is sírtam. Akárhányszor látom sírok a végén.

Az Üzenet a palackban című filmen hangosan zokogtam, nem tudtam abbahagyni a sírást, mikor meghalt Kevin Costner.

Szentimentális p*csa vagyok, és?

2011. nov. 25. 13:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!