Előfordult veletek már ilyen? Sírt a párom, miután megnéztünk egy filmet.
Megnéztük az Édes november című filmet, és a film vége fele láttam, hogy pityereg. Mondtam neki, hogy ne nézzük meg, ha ilyen hatással van rá. A film legvégén meg szabályszerűen elkezdett zokogni, és átölelt, hogy így is annyira fél, hogy elveszít, pláne ha ilyen filmet nézünk. Tudtam, hogy érzékeny, na de ennyire? :) Aranyos volt. Veletek is volt már hasonló?
Ő 29/F
Nem feltétlenül a megcsalás jele. :)
Eddig is érzékeny volt?
Nem volt semmi 'törés' a kapcsolatotokban?(ugyanúgy viselkedik, mint eddig, jól működnek a dolgok?)
Nem kell az ördögöt a falra festeni... szerintem, ha valaki képes a megcsalásra, a legritkább esetben bömböl utána, hogy nem akar elveszíteni... szerelmes ember nem csal meg (persze ahogy olvasom vannak kivételek - már ha az egy őszinte sírás volt.)
19L
A férjem még nem sírt egy filmen sem.
Kétszer láttam sírni, amikor el kellett altatnunk a macskánkat és amikor megszületett a kislányunk.
Ha nem sír úton-útfélen, csak amikor mély érzéseket vált ki belőle valami/valaki, akkor szerintem ez még férfias is.
Régen előfordult, hogy én is megkönnyeztem egy-két filmet.
Fiú vagyok.
És hetero.
Na, ezen a filmen én is sírtam. Akárhányszor látom sírok a végén.
Az Üzenet a palackban című filmen hangosan zokogtam, nem tudtam abbahagyni a sírást, mikor meghalt Kevin Costner.
Szentimentális p*csa vagyok, és?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!