Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált kislányos anyukák nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált kislányos anyukák nem féltek, hogy a leendő párotok esetleg molesztálni fogja a kislányotokat?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy férfi, mégha jó ember is és lehet rá számítani, akkor is csak egy férfi, és lehet, hogy ha nagyobb lesz aza kislány, mondjuk tini, akkor megfordul a fejében a dolog, hogy mi lenne, ha, lehet, hogy a kislán érzett szeretet átfordul a férfiben szerelemmé és mindenáron ki szeretné próbálni milyen lehet a nevelt lányával hiszen nem is a lánya. Hatalams a veszély egy kislányos anyukának újra párt választania, mert ebben soha nem lehet biztos. Én legalábbis soha nem tudnék nyugodt lenni.
2012. febr. 15. 20:33
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:

Azért kíváncsi vagyok, hogy a kérdező egyedül meri-e hagyni a gyerekét annak saját apjával. Vagy a kérdező a saját apukájával. Elvégre olyanokat is szoktunk hallani, hogy egy gyereket a saját apja vagy nagyapja molesztált.

Vagy talán őket is gyanakvással figyeled? Ha megbízol bennük, akkor ugyan miért is? Ők csak férfiak, nem????

2012. febr. 26. 10:55
 42/45 anonim ***** válasza:

[link]

Na tessék, ha fiad lenne, nem féltenéd a tanárnőitől?

2012. febr. 29. 12:56
 43/45 anonim ***** válasza:
Nem, nem félek tőle! (nekem is a második férjem...) Rendes ember, és jó apa. Van neki is 2 gyereke, lánya is... Ne parázz szerintem.
2012. febr. 29. 22:19
 44/45 anonim ***** válasza:

43-as hozzászóló vagyok. Sokan leírták már előttem azt, amit én is gondolok. Nem minden FÉRFI rossz. Vannak rosszak is meg jók is. Ha rossz a házasságod lépj ki belőle! Tapasztalatból mondom, hogy minél többet vagytok a rossz kapcsolatban, annál rosszabb a gyereknek. Tessék beszélgetni, barátkozni mindenhol, a gyereked közösségében, a sajátodban, a boltban, a hentesnél, mindenhol. Ha mosolyogsz vissza mosolyognak :D

De még egy kérdés: Nem arról van szó, hogy féltékeny vagy a kislányodra? Mi van ha a pasidnak kamaszkorában elcsavarja a fejét?

Na mert tudod, van ilyen is...

2012. márc. 1. 17:02
 45/45 anonim ***** válasza:

én megértem a kérdező félelmét, sajnos átéltem, anyám második férje engem és a nővéremet is molesztált. mikor elmondtuk anyukám persze elhitte, azonnal elköltöztünk a férjétől, de ez mindenkiben mély nyomott hagyott.

sajnos sok ilyen van, a Ti környezetetekben is. Csak épp nem tudtok róla, mint ahogy én se mondtam el soha senkinek, még a férjemnek sem, mert valahogy azóta is én szégyellem emiatt magam.

Ha neadjisten elválnék egyszer, nagyon nagyon megnézném kivel kezdek.

2012. márc. 7. 20:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!