Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált kislányos anyukák nem féltek, hogy a leendő párotok esetleg molesztálni fogja a kislányotokat?
Azért kíváncsi vagyok, hogy a kérdező egyedül meri-e hagyni a gyerekét annak saját apjával. Vagy a kérdező a saját apukájával. Elvégre olyanokat is szoktunk hallani, hogy egy gyereket a saját apja vagy nagyapja molesztált.
Vagy talán őket is gyanakvással figyeled? Ha megbízol bennük, akkor ugyan miért is? Ők csak férfiak, nem????
43-as hozzászóló vagyok. Sokan leírták már előttem azt, amit én is gondolok. Nem minden FÉRFI rossz. Vannak rosszak is meg jók is. Ha rossz a házasságod lépj ki belőle! Tapasztalatból mondom, hogy minél többet vagytok a rossz kapcsolatban, annál rosszabb a gyereknek. Tessék beszélgetni, barátkozni mindenhol, a gyereked közösségében, a sajátodban, a boltban, a hentesnél, mindenhol. Ha mosolyogsz vissza mosolyognak :D
De még egy kérdés: Nem arról van szó, hogy féltékeny vagy a kislányodra? Mi van ha a pasidnak kamaszkorában elcsavarja a fejét?
Na mert tudod, van ilyen is...
én megértem a kérdező félelmét, sajnos átéltem, anyám második férje engem és a nővéremet is molesztált. mikor elmondtuk anyukám persze elhitte, azonnal elköltöztünk a férjétől, de ez mindenkiben mély nyomott hagyott.
sajnos sok ilyen van, a Ti környezetetekben is. Csak épp nem tudtok róla, mint ahogy én se mondtam el soha senkinek, még a férjemnek sem, mert valahogy azóta is én szégyellem emiatt magam.
Ha neadjisten elválnék egyszer, nagyon nagyon megnézném kivel kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!