Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Elvált kislányos anyukák nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált kislányos anyukák nem féltek, hogy a leendő párotok esetleg molesztálni fogja a kislányotokat?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy egy férfi, mégha jó ember is és lehet rá számítani, akkor is csak egy férfi, és lehet, hogy ha nagyobb lesz aza kislány, mondjuk tini, akkor megfordul a fejében a dolog, hogy mi lenne, ha, lehet, hogy a kislán érzett szeretet átfordul a férfiben szerelemmé és mindenáron ki szeretné próbálni milyen lehet a nevelt lányával hiszen nem is a lánya. Hatalams a veszély egy kislányos anyukának újra párt választania, mert ebben soha nem lehet biztos. Én legalábbis soha nem tudnék nyugodt lenni.
2012. febr. 15. 20:33
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

"Azért azt nem értem, hogy miért csináltok úgy, mintha mindez soha, semmilyen körülmények között nem történhetne meg. Nem volt még rá példa vagy csak most hallotok róla először?"

Te miért csinálsz úgy, mintha ez olyan mindennapos lenne?

Repülőgépet is térítettek már el - sosem fogsz repülővel utazni?

Volt már iskolai lövöldözés is - nem engeded iskolába a gyereket?

Sajnos előfordulnak az utcán balesetek - bezárod?

Vannak tanárok, akik más módon bántalmazzák vagy megalázzák a diákjaikat - szóval, akkor nincs iskola?

Stb., stb...

Sajnos már minden borzalom előfordult a világban, ami csak elképzelhető, meg még egy pár...

De ettől még az életet élni kell!

Természetesen odafigyelve, vigyázva, óvatosan... Mert ugye megmondod a kislánynak, hogy nem szaladgálunk át az autóúton, hanem körülnézünk... Megmondod, hogy kerülje az olyan embereket, akiktől tart... Megmondod, hogy szóljon, ha bántják.

ÉS MEGNÉZED, HOGY KIVEL KÖLTÖZÖL ÖSSZE.

Ez ilyen egyszerű.

2012. febr. 17. 09:49
 22/45 anonim válasza:
egyetértek az előttem szólókkal... és ha képes vagy együtt lenni egy ilyen beteg férfival, akkor veled is nagy problémák vannak, hogy nem vetted észre.
2012. febr. 17. 10:02
 23/45 anonim ***** válasza:

Barátokat pedig szerezni kell. Társaságba járni, szóba elegyedni emberekkel. Baromi sokat költöztem szerte az országban és mindenhol ki tudtam alakítani tartós baráti kapcsolatokat. Volt olyan, akivel egy közértben vagy egy buszmegállóban elegyedtem szóba. De fórumokról is szereztem már barátokat.

A munkahely/iskola pedig még jobb táptalaj. A gyereked gondolom jár játszótérre, valamilyen intézménybe, stb. Ott egy csomó másik anyuka, velük is lehet barátkozni.

Ne a gyereket büntesd egy rossz párkapcsolat légkörével, hanem tessék barátkozni és máris nem lesztek "egyedül".

2012. febr. 17. 11:42
 24/45 A kérdező kommentje:
Az ilyen szemellenzős emberek, mint azok itt, akik teljességgel elutasítják a lehetőségét annak, hogy ez megtörténjen, na azok fognak nagyon meglepődni, ha mégis megtörténik a dolog. Nem hiszem, hogy minden napos lenne amit fent kérdeztem, DE megtörténhet és egy picit mindig bent kell, hogy motoszkáljon bennünk, ha más utat választunk, én csak ezt mondtam. Nem szabad kizárnunk a lehetőségét és oda kell figyelnünk. Én csak ezt mondtam.
2012. febr. 17. 12:43
 25/45 anonim ***** válasza:
Az odafigyelés és a félelem az két különböző dolog. Te hatalmas veszélyről írsz, akkor valószínűleg nem jól fogalmaztad a kérdésed, ha a legtöbbünknek ez jött le. Az odafigyelés azt hiszem természetes dolog, de attól, mert veszély van a világban nem kell begubózni. Arról nem beszélve, hogy az az új párodra nézve is enyhén szólva nem pozitív, ha hosszú évek után sem tudnál mellette nyugodt lenni és a lányodat kettesben hagyni vele. Mert te erről írsz: "Én legalábbis soha nemtudnék nyugodt lenni."
2012. febr. 17. 12:49
 26/45 anonim ***** válasza:
100%

"Az ilyen szemellenzős emberek, mint azok itt, akik teljességgel elutasítják a lehetőségét annak, hogy ez megtörténjen,"

Pontosan melyik hozzászólásra gondolsz? Teljesen senki nem utasította el, mindenki azt írta csak, hogy nem mindennapos, és hogy más dolog is van, amitől lehet rettegni, ha annyira az a vágyad, hogy félelemben élj.

2012. febr. 17. 13:04
 27/45 anonim ***** válasza:
54%

A kérdező egy nagyon (agy)beteg ember!!!

Amúgy elfelejtetted megemlíteni, hogy mennyi pedó nő is van közöttünk!!

2012. febr. 17. 13:11
 28/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Egyáltalán nem arról írtál, hogy oda kell figyelni.

Te ezt írtad: "de ha esetleg találok is valakit aki szeretne még engem és szeretné a kislányomat is, akkor ettől félnék, hogy ilyen téren megkörnyékezné."

Meg ezt: "de ha esetleg találok is valakit aki szeretne még engem és szeretné a kislányomat is, akkor ettől félnék, hogy ilyen téren megkörnyékezné."

Ez pedig már nem egyszerű odafigyelés, hanem paranoia.

Számomra azonban a következő megjegyzés volt a legdurvább: "mégha jó ember is és lehet rá számítani, akkor is csak egy férfi"

Ezt kikérem magamnak mindazoknak a férfiaknak a nevében, akik gyerekkel/gyerekekkel felvállalják azt a nőt, akit szeretnek.

2012. febr. 17. 14:30
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

28-as vagyok.

Második idézetnek ezt szerettem volna bemásolni: "Hatalams a veszély egy kislányos anyukának újra párt választania, mert ebben soha nem lehet biztos."

Én már írtam neked, hogy az én lányomat 4 éves kora óta neveli a férjem. Hidd el, hogy mire összeköltöztünk, alaposan megismertük egymást. Mert egy új élet kialakítása nem megy egyik pillanatról a másikra. Eleinte csak találkozgattunk, aztán egy semleges helyen a gyerekekkel is találkozhatott, mint egy ismerősöm. Mivel úgy tűnt, jól kijönnek egymással, eljöhetett hozzánk, és ott tölthetett időt velük is. Aztán elvittük a gyerkőcöket a szüleihez is. Amikor már annyira megkedvelték, hogy napi szinten érdeklődtek, mikor jön, na akkor kezdte nálunk tölteni a hétvégéket. Láttuk, hogy ez is működik, és elkezdtük keresni a közös élet lehetőségét. Hidd el, hogy ennyi idő alatt kiderült volna, ha gáz van vele.

Amúgy nem csak te vállalsz rizikót egy új pasival, hanem Ő is veled. Mert lehet, hogy a gyereked nem fogja tisztelni, szeretni (főleg, ha ilyen hülyeségekkel tömöd a fejét). Az új pasasnak bele kell kalkulálnia azt is, hogy a gyerek esetleg kamasz korában beszólogat neki, hogy nem is vagy az apám. És még számtalan nehézség várhat rá. Nem beszélve arról, hogy esetleg a családja, barátai fogják lehülyézni, hogy családos nőt választott.

És még valami eszembe jutott. Olyan esetről hallottál már, amikor az apuka, vagy a nagyapa molesztálta a gyerekét, unokáját? Mert ez is megesett már néhányszor. Akkor most te nem mered apával, nagyapával sem egyedül hagyni a lányodat? Mert szerintem így nem lehet élni, és nem lehet a gyereket egészséges felfogásúvá nevelni.

2012. febr. 17. 14:59
 30/45 anonim ***** válasza:

Nagy különbség van az odafigyelés és aközött, hogy valaki benne marad egy pocsék kapcsolatban és szenved, mert retteg attól, hogy egy új társ ESETLEG molesztálhatja a gyereket. Saját apa is molesztálhat gyereket. A férjedtől nem félted a lányod? Vagy hzerinted ha szétmentek, és a férjed egy elvált anyukával kezd, akkor a lányát esetleg megd...ja? Ha ilyet feltételezel róla hogy képes lenne megtenni, akkor hogy tudtál hozzámenni?

Miért mentél egyáltalán férjhez, hiszen tudod hány férfi veri a feleségét? Miért lépsz ki az utcára, tudod hány embert üt el autó, erőszakolnak meg, stb?

Hidd el, hogy nagyon sok férfit nem izgat egy fejletlen gyereklány. Van aki a 20-25 feletti nőket szereti, akik már érettebbek. Egy tini gyerek nem minden férfit elégít ki vagy testileg, vagy intelektuálisan. Van aki agybajt kap az "öri hariban vagyok a barinőmmel, mert nem lájkolta a plüssmacis képemet" stílustól.

A másik az, hogy lehet, hogy megnézi a lányt, esetleg megállapítja hogy de szép lett, de sok emberben van egy erkölcsi gát. Mint amikor az előtted lévő elejti a pénztárcát, te felkapod és tudod hogy észrevétlenül a zsebedbe csúsztathatnád, de ehelyett szaladsz az illető után, hogy visszaadd, mert elítéled a lopást.

Amúgy múltkor egy nagyon helyes 18 év körüli srácot láttam, szalagavatós masnival a kabátján. Pont olyan, akiről mindig álmodtam tini koromban, ha a lányom hozna haza ilyet, folyton kényeztetném sütivel vagy palacsintával. Jól meg is néztem titokban, megmondom őszintén tetszett a látvány. De szerintem a szépet mindenki szereti, a szép virágot is megnézem, a szép házat is, a szép lányokat is. De ha odajött volna hozzám a fiú, hogy én vagyok élete szerelme, legyünk együtt, hát körberöhögöm, mert a fiam lehetne, és biztos hogy nem feküdnék le vele soha.

2012. febr. 17. 15:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!