Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált apukák miért nem akartok megfelelően gondoskodni a gyerekeitekről?
Figyelt kérdés
Komolyan nem értem az embereket,hogyan lehetnek ennyire aljasak és felelőtlenek.Ha valaki elválik,azt a házastársától teszi nem a gyerekeitől.Miért gondolja a válás után apuka,hogy neki már nem kötelessége megfelelően gondoskodni a gyerekről?És főleg,hogy jön ahhoz az új maca,hogy ezt várja egy apától?Milyen ember az ilyen?És milyen nő esetleg anya aki ebben támogatja?Aki olyan embert válasz maga mellé akinek gyereke van,az tudomásul vette,hogy a párjának kötelezettségei vannak nem?Ne akkor akarjon a párja gyerekétől elvenni ha úgy látja a közöseket nem tudják eltartani.Az a gyerek(ek) már megvan(nak)róluk mindenképpen gondoskodni kell.De azt el lehet dönteni,hogy a jövőben mennyit tud még vállalni ennek tudatában a pár.Vagy nem?Nem ezt diktálná a józan ész,hogy amennyit el tudnak biztonsággal tartani?Gusztustalan és undorító amikor valaki a saját javára gyereket akar megrövidíteni.És egyáltalán,egy szülőt erre hogy visz rá a lelkiismerete?Kiszúrja a szemét 20 ezerrel,vagy sokan még kevesebbel,de még azt is állítják az anya nem a gyerekre költi.Normális aki ilyet mond?Akkor az a gyerek miből él,a semmiből?Nem felháborító?Különben is,ha annyira rossz az anya,akkor miért nem neveli az apa a gyerekeket?Na ez aztán nem tetszene az új asszonykáknak biztosan.De ha a gyerekeimet nem tudom biztonságban,akkor csak teszek valamit nem?Hogy lehetnek ennyire érzéketlenek és undorítóak emberek?2009. jún. 3. 22:24
32/35 anonim válasza:
Sokan nem értik a latin kifejezésedet! :-D
33/35 anonim válasza:
"Hallgattassék meg a másik fél is!" ezt jelenti a latin szöveg. (Csak mert valaki nagyon bölcsnek tartja magát, és latinul írt kommentet.....) És igen, valóban meg kellene hallgatni, de sajnos nem hajlandó a komunikációra....csak a hazug rágalmazásokra, hazugságokra, lejáratásra.
Ha ilyen bölcs vagy, szerinted ilyenkor mi a teendő kedves latinul írt személy?
34/35 anonim válasza:
Itt vagyok, én a bölcs... Szóval! Azért írtam ezt ki latinul,mert már írtam eleget ide, és hasonló kérdésekhez, és fárasztónak találom az általánosítást, az egyoldalú látásmódot. Miért pont ezt írtam? Mert elvált vagyok, csendben tűröm, hogy a volt feleségem szapuljon a kisvárosban, ahol élek! Milliókkal megrövidített, mert a gyerekre hivatkozott, fizetem neki a gyerektartást, a tanszert, a nagy értékű ajándékokat etc. Mit kapok cserébe? A "kedves" ex nejem elhord mindennek, hazudozik rólam, a barátaimmal tartja a kapcsolatot,mintha még mindig a feleségem lenne,a gyerekemet ellenem neveli, az iskolai tanulmányairól nem ad felvilágosítást, bejelentkezik mint egyedülálló anya, holott azzal a pasival él együtt,akivel akkor kefélt az ágyunkban, mikor én napokon keresztül 16 órát dolgoztam. Van 2 lakás a nevén, amit rögtön a válás kimondása után vett meg. Mit tehetek ez ellen??? SEMMIT. Itt most én vagyok a másik fél, és a rágalmakra csak ezzel tudok reagálni, hogy ezt mondom és továbblépek. Elvette a gyerekemet, akitől évek óta egy jó szót nem kaptam, egy ölelést, egy puszit... De én adok,csak adok...mert ezt kell tennem. Így, kedves kérdező. Örülj,hogy van családod, büszke lehetsz arra, hogy nem csalod meg a férjedet, és ne általánosíts,mert Neked, akinek ilyen próblémái nincsenek, nincs jogod hozzá.
35/35 anonim válasza:
Kedves 10:48-as!
Egy oldalon állunk...nekem is ez a problémám az exemmel. Nem olvastad elég figyelmesen az én írásomat, amire reagáltál latinul. Minden a volt feleségemről szól. :) De jó tudni, hogy vannak mások is ilyen helyzetben, mert akárhány kérdést írtam, mindig le lettem torkolva....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!