Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt szeretném, hogy az anyukám elváljon a biológiai apámtól! Mit tudok tenni?
Figyelt kérdés
Az van, hogy utálom a biológiai apámat. Egyfolytában döglik és szidja anyut stb. Szóval azt szeretném, hogy anya elváljon tőle. (Amúgy anyum már mondta, hogy ha nem lennénk a tesómmal akkor már rég elvált volna.) És van egy férfi akit nagyon szeretek és azt szeretném, hogy ő legyen az apám. Mit tudok tenni, hogy valóra váljon? 14/F2012. febr. 11. 19:58
1/8 anonim válasza:
Drágám, semmit nem tehetsz. Beszélsz anyukáddal, hogy hogy látod a dolgokat,mit szeretnél, estébé, ennél többet nem igazán ...
2/8 anonim válasza:
hozd össze anyudat azzal a férfival... mást nem angyon tudsz
3/8 anonim válasza:
Sajna semmit. Nálunk kissé más a helyzet, de nagyon jó lenne, ha elválnának. Anyától mást se hallok, csak hogy miattunk, a gyerekek miatt nem válik el. Többször eléálltunk a tesóimmal, és mondtuk, hogy mi szeretnénk, ha elválnának! Semmi. Tulajdonképpen nem is akar elválni, csak úgy mondja... szerintem anyukáddal is hasonló lehet, mert ha el akarna válni, akkor már rég elvált volna!
4/8 anonim válasza:
Ne avatkozz a felnőttek életébe! Egy válás nem csak annyi, hogy te jobbra, én balra. Épp az a baj, hogy anyukád anyagilag erkölcsileg nem csak magáért felel, akkor valóban lelépne, de ott vagytok ti is. Ezt anyagilag sem bírná esetleg egyedül, netán apukád a lakásból is kitenne benneteket, ha az ő nevén van pl. Ezt nekik kell megoldani.
Azt a pasit meg te szereted, nem az anyukád.Meg a pasi nem biztos, hogy felvállalna egy családot.
Majd te a saját sorsodat okosan rendezd!
És próbálj békítőként fellépni, hogy javuljon szüleid között a kommunikáció!
6/8 anonim válasza:
ja bocs nem jól írtam azt nem
semmit nem a te életed
7/8 anonim válasza:
Mindenképp beszélj anyukáddal az érzéseidről. Az én szüleim is aztán váltak el, hogy kirepültünk, mondván "apa kell a gyerekeknek" és utólag derült ki, mennyire nem volt szüksége egyikünknek sem arra az emberre... Ha újracsinálhatnám, tuti leülnék, és megbeszélném vele, hogy az úgy nekem sem jó.
8/8 anonim válasza:
Tényleg a biológiai apád?? Van dns. Akkor nem lehet, hogy az aki a férfi az igazi apukád??? Akit te szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!