Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azért szakítani, mert vettem egy magassarkút, mert nőnek szeretném érezni magam?
nő vagyok.
a párom folyamatosan tiltja, hogy sminkeljek, hogy nyáron kivágott felsőben legyek, meg sorolhatnám
így 2 év után, miután most minden áldott nap lefagyott a lábam a vékonytalpú csizmáktól, vettem egy olyat, aminek vastag a talpa és magas a sarka.eddig mindig miatta hordtam szolid béna cuccokat, nőiesség sehol, olyan diáklány styl.
a párom szerint, nem vagyok normális nő, hanem diszkoba(ahova nem járok 30 évesen), meg plázaságra, meg ilyesmire vagyok való, nem feleségnek. mindezt egy csizma miatt kapom.
és jelenleg úgy néz ki, hogy szakít is velem ezért, hogy "hagyjon kibontakozni" alapon.
szeretem őt, nem akarom a végét, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
most lihegnem kellene utána?
Az én párom sem akarta sokáig engedni hogy levágassam a hajam. Rühellem a hosszú hajat, és 2 évig szenvedtem ezzel a kóccal a fejemen, míg bejelentettem, most megyek a fodrászhoz és punktum.
Egy picit durcizott, 2 nap múlva megkérdezte, miért nem mentem már :)
Jövőhétre szerzett nekem időpontot is egy jobb fodrászhoz, Valentin napi ajándékként.
Ha a párod nem törődik bele a stílusodba, akkor nincs helyetek egymás mellett.
Vagy elfogadja, vagy életetek végéig nyúzhatjátok egymást (vagy valószínűbb, a kapcsolat végéig :))
Bár valószínű az én párom is dobbantana ha mondjuk kiszőkíttetném magam, és "nőiesen" kezdenék viselkedni, de szerencsére ilyeneken nem töröm a fejem :D
Én is csak azt tudom mondani, mint sokan előttem: nehogy vissza menj hozzá!
Barátnőm is ebben a cipőben van, bár ő nem hagyja magát, de a barátja nagyon morog azért, ha felken egy kis szolid sminket, vagy nőiesebb felsőt húz, netalántán szandált mer húzni nyáron, egy térdig érő szoknyával. Nem tudom mi lesz velük, de valamelyik meg fog őrülni a végén.
"Nem tudom nő vagy e vagy pasi, de én az utóbbira tippelek. Képzeld én se érezném magam nőnek ha nem hangsúlyozhatnám ki, egy nőhöz hozzátartoznak ezek a dolgok, hogy szeretik szépíteni magukat."
Lány vagyok. De mindig nőiesnek érzem magam. Akkor is, ha szépen felöltözök, meg akkor is, ha melegítőben festem a falat. Mindentől függetlenül nő vagyok.
És sajnos többségében olyan nőket ismerek, akik addig nem érzik magukat nőnek, amíg nem szereznek be minden média által sugallt kiegészítőt.
nem felttlen az önbizalomhiny a magyarzat.
Promnak sincs sok,mgis imdja hogy nöiesen öltözök,megnznek a pasik.Tudja h ö kell nekem,s kis önbizalmat ad neki h az öv vagyok,ms csak irigyelhet...
Uhh,most nézem,a reggel elküldött válaszomat kicsit érdekesen küldte el,bocsi,irom ismét:
nem feltétlen az önbizalomhiány a magyarázat.
Páromnak sincs sok,mégis imádja hogy nöiesen öltözök,megnéznek a pasik.Tudja h ö kell nekem,és kis önbizalmat ad neki h az övé vagyok,más csak irigyelheti...
Eszébe nem jutna arra biztatni hogy öltözzek úgy hogy senki ne vegyen észre,hisz ha csinosan öltözöm,akkor neki is van mit nézni.Ha más megnéz,nézzen,nem ezen múlik a hűség,ha annyira meg akarnám csalni,akkor egy zsákba bújva is meg tudnám.
De volt olyan pasim,aki kiakasztott ezzel.Ne vágassam le a hajam picit se,nembaj ha töredezett,legyen hosszu (nem értette hogy le kell a tördezettség miatt),de be ne fessem,mert akkor még megtetszem valakinek.MMiniszoknyát,bármi csinosabbat azt akarta hogy amikor vele vagyok,akkor mindig ilyen legyen rajtam,ha nem vele akkor farmer,póló,null smink.Nem érdekelte hogy hangulatom szerint öltözködöm. és még rengeteg hasonló volt.
Aztán ahogy telt az idő,kiderült hogy nem ez az egy amiben parancsolni akart,ő úgy gondolta, a nőnek k.uss a neve...
Tévedett,nem voltam ehhez jó alany,kitettem.
Tedd te is ezt,és keress normális pasit
látom többen járn/tak hasonló cipőben, mint én
kezdem azt hinni, hogy a pasik javar észének ez a normális, hogy a párjukat leszolidálja.
me jelenleg ott tartunk, hogy minden nap, amennyit munka után találkozunk, torkaszakadtából végigordít, szószerint, mint aki megőrült, előszedte az összes eddigi cipőmet, végigordította egyesével (amiknek csak kb5 cm-s a sarka), egyfolytában be van kattanva.
és részéről befejezi, arra hivatkozva, hogy nem bírja már idegileg.
én magyaráztam neki, hogy ha saját magát nem borítaná ki, minden rendben lenne, hordhatok alacsonyabbat is, elbúcsúzom a magastól.
de neki elege van, hogy több éve ez megy, hogy úgy érzi nem tud belőlem nőt csinálni, hogy mindig olyat akarok, mint ami a r*bancoknak van.
totál be van kattanva, ki van készülve, én meg tehetetlenül végignézem, ahogy szakít, mert bármit mondok, bármit hordok semmi nem jó.
úgy elszomorít, hogy ilyen. én olyan boldog tudnék pedig lenni vele, ha nem hergelné fel magát szószerint az őrületig.
kezdem úgy érezni, hogy tényleg r*bancos lennék?
nem lennék családanyának való?
amiért, ahogy látom számtalan férfi ilyen.
Betegesen féltékeny,és ez az idővel csak rosszabb lesz.
Ne várd meg.
jelenleg ráadásul már apának is elmagyarázta (mivel ő próbál minket békítgetni, mert szerinte totál rendes a pasim-mert ugye ő ezeket nem látja, amikor kiborul) és apa is még a páromnak hisz!!! hogy én idegesítem a párom, miért hordok magasat, meg hasonlók!!!!tehát én vagyok a gáz!
a saját apám ezt mondja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!