Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azért szakítani, mert vettem egy magassarkút, mert nőnek szeretném érezni magam?
nő vagyok.
a párom folyamatosan tiltja, hogy sminkeljek, hogy nyáron kivágott felsőben legyek, meg sorolhatnám
így 2 év után, miután most minden áldott nap lefagyott a lábam a vékonytalpú csizmáktól, vettem egy olyat, aminek vastag a talpa és magas a sarka.eddig mindig miatta hordtam szolid béna cuccokat, nőiesség sehol, olyan diáklány styl.
a párom szerint, nem vagyok normális nő, hanem diszkoba(ahova nem járok 30 évesen), meg plázaságra, meg ilyesmire vagyok való, nem feleségnek. mindezt egy csizma miatt kapom.
és jelenleg úgy néz ki, hogy szakít is velem ezért, hogy "hagyjon kibontakozni" alapon.
szeretem őt, nem akarom a végét, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
most lihegnem kellene utána?
A pasidnak kisebbségi komplexusa van, magát nem nézi semmibe, mert jobb nőnek tart, mint amilyen pasi ő. Irigy rád, féltékeny, ha nem is mondja nyíltan ki. Aztán jön, hogy miért nevettél rá arra a pasira, miért vagy olyan kihívó...És lassan pokollá válik mellette az életed, mert egy zsarnok.
De ha csak most kezdte ezt a csadorban járatást, akkor meg indokot keresett, hogy lelépjen.
Ne hívd vissza, ne keresd - de ha visszamegy, adj ultimátumot, hogy te szeretnél nőként öltözni! S erősítsd meg abban, hogy szereted. Aztán majd meglátod.
"Ha egy csizma miatt képes kidobni akkor ugye tudod, hogy nem szeret?"
a magassarkú és nőiesebb cuccok miatt, attól fél, hogy pasik hajtanak majd rám, szóval ez féltékenység, vagy inkább birtoklási vágy kérdése, nem a szerelem, vagy nem szerelem az oka.
csodorban járatást a kapcsolatunk első napjától kezdte, szó szerint.
"anyás cuccok": pl a lapos csizmák amiket anya hord, diáklányos: pl az edzőcipő - ezeket így értettem
"szomorú, hogy ennyi miatt vég a dolognak, de szerintem titkon tudtad, hogy ki fog akadni s talán ezzel úgy gondoltam megadod a kezdő löketet efelé. "
mivel bárhogy próbálok neki megfelelni, akkor is folyamatosan van mibe belekötnie, így lehet, tényleg dac is volt abban, hogy ilyen csizmát vettem.
emberek,velem van a baj,h nekem egy kapcsolatba nem férnek bele ezek a szavak,h "nem engedte","tiltja",stb. én úgy gondolom,h egyenrangú felek esetében ilyen nincs..
én egy ilyen kapcsolatban nem ket évig,ket hétig sem maradtam volna. az én férjem büszke arra,ha sminkelek,ha csinos vagyok,ha ne adj Isten kivágott felsot veszek fel,mert büszke rám és arra,aki vagyok,ahogy én szeretnék lenni.
szóval,ha tényleg dobbantott,orulj neki! és elj úgy,ahogy szeretnél
Erről eszembe jut egy régi pasim.
Nővéremnek az volt a mániája, hogy tanult. Akkoriban a kéz és lábápoló, műkörömépítőt tette le, megkért, hogy gyakorolhasson rajtam. Alapvetően hosszú körmeim vannak, tesóm kipolírozta, csinált rá franciamanikűrt meg halványrózsaszínnel mintát festett bele. Nagyon szép lett.
Megmutattam az akkori páromnak, aki "menj haza és addig ne gyere vissza míg le nem vágtad és mostad, mert k.rvás" mondattal rám csukta az ajtót. Én szépen hazamentem, két óra múlva hívott, hogy mikor megyek. Sohanapján, és rátettem a telefont. Később vettem észre hogy mennyire beszabályozott. Utánam se volt három hónapnál hosszabb kapcsolata. Nárcisztikus és totál zakkant lett.
Hííí, ilyesféle pasim nekem is volt régen, de őt én küldtem el pont az ilyen húzásai miatt többek közt. Ilyen szabályok voltak: hajat festeni tilos, hosszú haj tilos, smink tilos, férfiakkal beszélni tilos. Komolyan mondom, már csak egy csador hiányozott, szerintem annak örült volna. Mondjuk ő abba is beleszólt, hogy milyen zenét hallgathatok, milyen filmet nézhetek, stb.
Az ilyen férfi egyszerűen nem vesz emberszámba, a tulajdonának tekint, egy tárgynak.
Nem ismerem a párodat, ahogy téged se, így csak azok alapján, amiket leírtál, tényleg azt tudom mondani, hogy nem érdemes egy ilyen ember mellett leélni az életed. Keress magad mellé egy olyan férfit, aki olyannak fogad el, amilyen vagy, aki nem uralkodni akar feletted, hanem egyenrangú társként fogad el.
Abban egyetértek egy korábbi válaszolóval, hogy a párodnak súlyos kisebbségi komplexusa van, azonban az ilyen akaratos, zsarnokoskodó ember kizárt hogy beismerje, hogy benne van a hiba és netán segítséget kérjen, így szerintem teljesen felesleges az ultimátum. Ha most netán mégis megbocsátanál, és sikerülne is elérni, hogy ne szóljon bele az öltözködésedbe, ez a viselkedése biztos előjönne az élet más területein, pl a gyereknevelésben. Kutyából ne lesz szalonna, egy ilyen ember nem tűri el, ha nem úgy vannak a dolgok, ahogyan ő szeretné.
Egyébként úgy gondolom, hogy ő igazából nem akar szakítani, csak sakkban akar tartani. Ezzel az akciójával jelezte, hogy ki az úr a házban, és hogy "jól vigyázz asszony, ha nem úgy táncolsz, ahogy én fütyülök, akkor ez lesz a vége!" Nyilván azt várja, hogy könyörögj neki, hogy ő majd vonakodva megbocsáthasson neked...
Ha nem fogod keresni, akkor szerintem egy idő után ki fogja mutatni a foga fehérjét. Várd csak ki, és akkor megbizonyosodhatsz róla, hogy mennyire nem hozzád való ez a férfi! (már ha ennyi bizonyosság még nem volt elég)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!