Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet azért szakítani, mert vettem egy magassarkút, mert nőnek szeretném érezni magam?
nő vagyok.
a párom folyamatosan tiltja, hogy sminkeljek, hogy nyáron kivágott felsőben legyek, meg sorolhatnám
így 2 év után, miután most minden áldott nap lefagyott a lábam a vékonytalpú csizmáktól, vettem egy olyat, aminek vastag a talpa és magas a sarka.eddig mindig miatta hordtam szolid béna cuccokat, nőiesség sehol, olyan diáklány styl.
a párom szerint, nem vagyok normális nő, hanem diszkoba(ahova nem járok 30 évesen), meg plázaságra, meg ilyesmire vagyok való, nem feleségnek. mindezt egy csizma miatt kapom.
és jelenleg úgy néz ki, hogy szakít is velem ezért, hogy "hagyjon kibontakozni" alapon.
szeretem őt, nem akarom a végét, hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
most lihegnem kellene utána?
hát ha szereted ezt az idomított helyzetet, akkor lihegj utána.
Ha nem akkor keres egy normálisabbat.
Elég gáz, ha egy magassarkútól érzed magad nőnek.
Nőnek kellene érezned magad a felkelés percétől az elalváséig, mert az belülről jön, nem egy tárgyból.
De pont passzol, hisz egy normális nő nem járna ilyen faszival.
Adj hálát Istennek, hogy lelépett és nem Neked kell kidobni.
Azt elfogadom, ha egy pasi kellemetlenül érzi magát, ha a nő extrém, vagy kur.ás dolgokban megy mellette, de hogy egy magassarkú is felháborítja? Ezt nem tűrném el.
Én lehet,hogy most rátennék egy lapáttal,és miniszoknya,kivágott blúr,de módjával!!És nem veszekednék,csak megmondanám,hogy így érzem jól magam.
Mikor akarsz ilyeneket hordani?? 60 évesen?? Vagy akkor a fekete pufajka lesz a kötelező?Szerintem most is azt adna Rád.
tudom, hogy nem ettől vagyok nő.
de nő létemre én nőiesen akarok kinézni, 30 évesen nem akarok "anya-féle" cuccokban járni és edzőcipőben is csak szabadidőben akarok lenni.
szóval adjak hálát istennek, hogy ő lépett le? :)
amúgy valószínűleg tényleg vége ez miatt 2, ill. majdnem 3 éves kapcsolatnak.
ezért nem tudom én megérteni, hogy ennyit jelent ennyi idő? vagy minden ami együtt volt?
3.
Nem tudom nő vagy e vagy pasi, de én az utóbbira tippelek. Képzeld én se érezném magam nőnek ha nem hangsúlyozhatnám ki, egy nőhöz hozzátartoznak ezek a dolgok, hogy szeretik szépíteni magukat. Kérdező, ebben a kapcsolatban, ha hagyod magad, el fogsz szürkülni. Van barátnőm akinek a férje ilyen, szegény nagyon ki van, tönkrement kapcsolat stb. Ha nem engedi, hogy magad legyél, amihez hozzátartozik, hogy szeretnél nőcis lenni, akkor veszett fejsze nyele.
abba nincs igaza a párodnak, hogy ennyire bekorlátoz, de szerintem nem attól lesz valaki nőies, hogy magassarkút hord.
maga a kisugárzás és magabiztosság a lényeg.
szomorú, hogy ennyi miatt vég a dolognak, de szerintem titkon tudtad, hogy ki fog akadni s talán ezzel úgy gondoltam megadod a kezdő löketet efelé.
mert ha a sminket és más ilyen dolgokat tiltott eddig is, elég kicsi volt a valószínűsége, hogy egy magassarkúra rámondja az Ament.
sajnállak, hogy ennyi ideig hagytad magadat így befolyásolni, szerintem ha nem fogad el a pasi úgy ahogy vagyok, akkor nem engem szeret, nem a lényemet aki vagyok, hanem egy bábot akit úgy formál ahogy akar.
örülj neki, hogy végre vége, ha most nem is érted, majd fogod, ha találsz egy jobbat, de ne hagyd, hogy kalitkába zárjanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!