Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van ilyen sok válás?
Eőször is a kérdés, miért. Azért , mert el hidegültek egymástól. Hát csiszolódni kell egészségesen. Ki kapcsolódni, élni, javítani az életünkön, nem csak pénzel lehet, nagyon sok mindent ami addig monotonná tetük az életünk, azon változtatni kell. Talán elég lenne egy sétálást is be iktatni. Vagy monoton a szex, hát módosítani kell. Kettőn áll a vásár.
Másik eset, konfliktusok sora, amik gyűlnek. Nem lehet az okozóval meg beszélni. Akkor , ki mit is akar. Vagy van jó akaró szülő, csak neked legyen jó kis lányom, fiam.
Sok mindenért. De, mindent lehet másképp csinálni. Amugy az a baj, hogy nem úgy fogjuk fel az életet , hogy egyszer élünk , de sokáig. Hanem éljünk a mának a jövő nem számít. Vagy sokan azt hiszik, ha gyűrűt húztak az ujjukra már sok mindent lehet, vagy ha már jött az esküvő , első gyermek akkor bármit, a házasság mindent el visel.
Szóval nekem inkább úgy tűnik, mint ha el lennének az emberek veszve. Nem tudják , mit akarnak, élnek a mának. Gondolják , hogy jön jobb is.
De én inkább azt mondom, jobb a problémát kezelni, mint el futni előle.Sok olyat láttam akit a saját hibálya el kisért több élettárson keresztü, de ez több apuka is a gyermeknek. Most rosszabb helyzetben van , mint volt.
Amugy olyan könnyen el tudjuk rontani azt ami szép is lehetne. Amugy vissza út van , belátás kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!