Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gyors válás, létezik?
Nagyon gyorsan el szeretnénk válni, közös megegyezés lesz, nincs gyerek, vagyont mi szétosztjuk, nincs semmi vita, baráti a dolog.
Le lehet rendezni néhány HÉTEN belül? A férjem külföldre akar menni, nekem más miatt, de hamar kellene nagyon!
Vidéken? SOS??
Néhány héten belül tuti nem..
Ugyanis a válási papírok beadásától 30 nap elteltével kaptok csak időpontot.
Mi is vidéken váltunk el.Nálunk is minden közös megegyezéssel ment.Mi még a válás beadása előtt elfeleztük a vagyonunkat,sőt külön is költöztünk.Szóval teljes egyetértésben adtuk be a válóperi papírokat.Június elején adtuk be a kérelmet,és csak szeptember 10-re kaptunk időpontot.De azon a napon 10 perc alatt elváltunk,és nem volt csak 1 tárgyalásunk..
ma 20:36
Azért azt ne mond már,hogy beadtátok a válási papírokat és rá 5 percre más el is váltatok..Ilyen nem létezik..
Az már igen,hogy mondjuk beadtátok februárba,áprilisba kaptatok időpontot,és ott 5 perc alatt elváltatok..De akkor is eltelt több mint 30 nap várakozási idő..
Nagyon kíváncsivá tettél: miért ilyen sürgős?
A választ a kérdésedre nem tudom :-(
Nekem vidéken volt, szintén nem volt gyerek,1 hónap 13 nap volt.
Csak a fájdalom az, ami utána örökre megmarad :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!