Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Nagyon gyors válás, létezik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gyors válás, létezik?

Figyelt kérdés

Nagyon gyorsan el szeretnénk válni, közös megegyezés lesz, nincs gyerek, vagyont mi szétosztjuk, nincs semmi vita, baráti a dolog.

Le lehet rendezni néhány HÉTEN belül? A férjem külföldre akar menni, nekem más miatt, de hamar kellene nagyon!

Vidéken? SOS??

2012. jan. 24. 20:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem. Minimum 2 tárgyalás, legalább 30 nap eltéréssel
2012. jan. 24. 20:33
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Néhány héten belül tuti nem..

Ugyanis a válási papírok beadásától 30 nap elteltével kaptok csak időpontot.

Mi is vidéken váltunk el.Nálunk is minden közös megegyezéssel ment.Mi még a válás beadása előtt elfeleztük a vagyonunkat,sőt külön is költöztünk.Szóval teljes egyetértésben adtuk be a válóperi papírokat.Június elején adtuk be a kérelmet,és csak szeptember 10-re kaptunk időpontot.De azon a napon 10 perc alatt elváltunk,és nem volt csak 1 tárgyalásunk..

2012. jan. 24. 20:35
 3/8 anonim ***** válasza:
38%
Attól függ, hogy mennyire leterhelt a bíróság.Én anno öt perc alatt elváltam, 1 tárgyalásunk volt, ott helyszínen jogerős lett.
2012. jan. 24. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
71%

ma 20:36

Azért azt ne mond már,hogy beadtátok a válási papírokat és rá 5 percre más el is váltatok..Ilyen nem létezik..

Az már igen,hogy mondjuk beadtátok februárba,áprilisba kaptatok időpontot,és ott 5 perc alatt elváltatok..De akkor is eltelt több mint 30 nap várakozási idő..

2012. jan. 24. 20:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Nagyon kíváncsivá tettél: miért ilyen sürgős?

A választ a kérdésedre nem tudom :-(

2012. jan. 24. 22:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Maga a tárgyalás volt 5 perc, várni kellett pár hónapot, míg kitűzték, bocs nem volt egyértelmű.
2012. jan. 25. 09:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az első tárgyaláson elintézik a dolgot.Ha a közös vagyonon meg tudtok egyezni,és gyerek sincs,akkor sima ügy.
2012. jan. 25. 12:20
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem vidéken volt, szintén nem volt gyerek,1 hónap 13 nap volt.

Csak a fájdalom az, ami utána örökre megmarad :(

2012. jan. 26. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!