Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyorsított válás létezik-e, ha júliusban szülöm a közös gyermeket, hogy előtte elválhassunk?
Van gyorsított válás.Én 2000 januárjában tudtam meg,hogy állapotos vagyok az uj páromtól,volt férjemmel már külön éltünk 8 hónapja de még el nem váltunk.Bradtam januárba a válópert,márciusba első tárgyalás mert volt közös gyermek,szólta a bírónak hoy sürgesse meg amsodikat mert aug.elején szülök.Május 30-án váltunk,még juniusba férjhez is mentem,hogy ne a volt férj nevét kapja a kicsi,aug 2-án szültem.
De a bíróságon megmondják,max a polgármesteri hivatalba kell gyorsítottra engedéjt kérni.
Megromlott a kapcsoltunk, az utolsó próbálkozások, "mentőakciók" is kudarcba fulladtak. Én mindent megpróbáltam, a férjemmel sajnos nem éltünk együtt az esküvő előtt, ez nagy hiba volt.
Egy gyerek nem összetartó erő sajnos, legalábbis nálunk. Nem vagyok hajlandó eltűrni, hogy a férjem részegen jön haza mindenféle nőcskéktől, és ordibál velem (immár 13hetes kismamaként). A gyerekem egészsége a legfontosabb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!