Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mondjátok meg, mit tennétek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjátok meg, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Közel tíz éves házasság ment tönkre,hogy miért, már leírtam. A feleségem a két gyermeket el vitte. Egyik 6 , másik másfél éves. A szüleihez költözött. Voltam kint náluk. Beszélgettem a feleségemmel. A nagyobbik gyermek haza akart jönni velem, a kicsi meg , kicsi, de ő rajta is lehett érezni a vágyat. Zavart volt, jött hozzám. Olyan ez amikor azt akit szeretünk el választjuk egymástól. A kissebb gyerkőc amikor haza értem munkából szaladt hozzám, ölbe kellett vennem és szorított sokáig.

Ezek után el lehet képzelni egy hét távlatából. Amikor ki mentem hozzájuk, akkor a feleségem engem hibáztattak mindenért, sőtt rossz hatással vagyok a gyerekekre. Váláson vagyunk. De ezek után úgy érzem nem tudom végig csinálni. Mindig is családra vágytam, amit ki használtak. Lehet, hogy inkább soha nem akarom látni a gyermekeket. Elitéltek, igazatok van , legyetek a helyemben. Nem tudom el nézni, hogy nem rég még este a gyermekemet öleltem, beszélgettünk, meg volt a mindennapi élete. Azt sem, hogy el taszítják tőlem, ellenem nevelik. Azt sem, hogy nem tudom nevelni őket. Magyarán mondva el nyomják bennük azt amire vágynak. Én meg nem tudom el nézni a szenvedésüket.

Mit tegyek. Nem akarom, hogy tárgyak legyenek váláskor. De a feleségem azt is tudja, hogy a gyerekekkel üthet, vághat. Mit tennétek?

2012. jan. 18. 20:27
 1/8 anonim ***** válasza:
Nyerd meg a gyerekelhelyezési pert(mivel férfi vagy, ezért nem lesz könnyű menet)
2012. jan. 18. 20:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor is a gyerekek szívják meg. Se hogy sem jó. Azt mondják szégyen a futás, de hasznos. Ez csak egy kis ízelítő volt a feleségemből. Volt, hogy a kissebb gyerkőc éjszaka fel ébredt, hát nagy dühvel ment a kis ágyhoz.
2012. jan. 18. 21:13
 3/8 A kérdező kommentje:
Amugy szar ügy ez, lassan a nők alá valóbbak, mint egy koocsamtöltelék
2012. jan. 18. 21:14
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért ha dühvel ment a kiságyhoz,ott elgondolkodhattál volna, hogy vmi nagyon nem jól van,hogy ő nincs igazán anyaszerepben. Ez ilyenkor szokott előfordulni: depresszió, ha a gyereket az apa teljesen hanyagolja, és tudat alatt figyelmet akar szerezni neki, ha azt érzi, mindenkinek csak teher a gyerekkel együtt.Szégyen a futás,és itt tegyük a pontot a mondat végére.
2012. jan. 19. 13:52
 5/8 A kérdező kommentje:
Szó nincs arról, hogy teher a gyerekkel együtt.
2012. jan. 19. 18:01
 6/8 A kérdező kommentje:
Miért. Anya az aki a férjét ki csinálja. Any aszerepben van az aki el adósítja a családot, aki el lopja a szüleinek a gyerekek pénzét. Aki ki készíti a férjét.
2012. jan. 19. 18:03
 7/8 anonim ***** válasza:

Észrevetted, hogy csak magadról beszélsz???

Hol van itt a gyerekeid iránti szeretet, ha épp le akarsz mondani a gyerekeidről és csak a magad sebét nézed? Ha annyira szeretnéd őket, eszedbe jutna, hogy nekik milyen érzés lenne, ha az apjuk soha többet nem nézne feléjük!!!

2012. jan. 20. 11:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Beszélj a feleségeddel, ha ez nem megy ne add fel a gyerekek látogatását még ah nehéz is, mert egy nap amikor felnőnek téged fognak okolni amiért elhagytad őket. Csak gyerekek, szükségük van apára! Hidd el, az én apám elhagyott amikor 7 éves voltam. Csak arra emlékszem, hogy sírtam. Ő is sírt, de mégis elment. Már láttam háromszor négyszer azóta és csak elfordultam, de a barátaim mondták, hogy ő végig nézett, addig amíg be nem fordultam a sarkon. Nem kívánom egy gyereknek se, hogy érezze ezt az érzést. Ezért ajánlom, hogy ne legyél önző, gondolj rájuk és ha őket jobban szereted mint önmagadat akkor harcolj értük és tegyél meg mindent, hogy találkozhass velük! Ha nem vagy képes erre, jobb nekik nélküled! Sajnálom, de ez az igazság... Sok sikert! Remélem jól döntesz...
2012. jan. 29. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!