Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnos válni készülünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos válni készülünk a férjemmel pedig talán még szeretjük egymást?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a férjem utálja a családomat,és engem bánt az őt ért,családomtól elszenvedett sérelmek miatt(aminek egy része valós).Nekem semmi közöm hozzá,én kiállok mellette de nem hisz nekem,azt gondolja hogy a szüleim mellett vagyok kvázi ellne.Hogyan értessem meg vele hogy nekem ő a legfontosabb de nem szeretném hanyagolni a szüleimet sem,már csak azért is mert nagyon szeretik a 2 éves unokájukat!

Nem kényszeríthet hogy válasszak,ez nem lenne valami fer?!

2012. jan. 10. 14:37
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
Amugy nem gondoltál arra, hogy a szüleid haragszanak a férjedre, mert elvették tőlük a kicsi lányukat, esetleg ha dolgoztál a leadott pénzt.Sajna azt akarják elérni, hogy menny vissza hozzájuk. Van kicsi lány, van pénz plussz gyerektartás, na meg a szerett unoka. A szüleid akkor szeretnek igazán, ha azt akarják, hogy boldog családod legyen. Nehéz, egy szülőnek is, de egy családban a gondok kettőn múlnak. Gondolom a férjed nem utálta rögtön a szüleid. Neked meg be kell látnod, hogy van egy családod amiért felelősséggel vagy, ha a férjed nem érzi, hogy téged a szüleid befolyásolnak, hanem mellette állsz, akkor a szüleid is másképp viselkednek.Nem anyucival megbeszélni a gondot, hanem a férjeddel. Hidd el én tudom, ugyan ebbe vagyok.
2012. jan. 10. 15:42
 22/60 anonim ***** válasza:
Elnézést a magyarán mondva szar, nem ganéj.
2012. jan. 10. 15:44
 23/60 anonim ***** válasza:
Na cirkuszolós. Megkérdezted a kérdezőt, hogy a zárójelbe írtak mit takarnak.
2012. jan. 10. 15:46
 24/60 A kérdező kommentje:
az a baj hogy már beszélni sem tudunk egymással,mindig ugyanoda lyukadunk ki:(
2012. jan. 10. 15:51
 25/60 anonim ***** válasza:

23asnak.

Nyilván vannak olyan sérelmek a feleség szerint is amik jogosak.

DE mi köze a férjnek ahhoz, hogy az anyósáék kizárólag az ő véleménye szerint (mert a feleség azt nem érzi, ő írta) jobban szeretik a feleség öccsét???

Véleménye lehet ezügyben, de nem várhatja el, hogy a felesége ezzel kapcsolatban kérdőre vonjon bárkit is. Mert ez nem az ő dolga. Hanem a feleségé és a szüleié. Ezt mi uszításnak nevezzük.

2012. jan. 10. 15:53
 26/60 A kérdező kommentje:
Szóval a valós sérelmek onnan származnak(amit én is elismerek)hogy mivel a férjem már volt nős(régen!)és született onnan 2 gyermeke,ezért eleve fenntartásokkal kezelték őt a szüleim,merthogy ez milyen dolog!Ezen túlléptek,jóban voltak,majd egy közös fél éves családi munka kapcsán nagyon rossz lett a viszonyuk,férjem szerint sokszor cselédnek nézték őt,nem családtagnak,bántották(persze nem fizikailag),a kisfiúnkat nem engedték a közelébe(ami nem igaz),engem szar anyának tituláltak(sajnos)stb...Én ezeken már túlléptem,elkönyveltem magamban hogy ők ilyenek,már sokszor csalódtam bennünk de mégiscsak a szüleim,nem?!A férje nem teszi túl magát sőt néha hergeli magát és ilyen emberekkel nem is akar kommunikálni sem,sokszor mondja hogy nekem szívem joga tartani velük a kapcsolatot de amikor megtudja h pl.nálunk voltak a gyerekhez jöttek akkor rögtön pofákat vág és biztosra veszi hogy a kisfiűt hergelték ellene...Mit tudok tenni?
2012. jan. 10. 16:00
 27/60 A kérdező kommentje:
Bocs,rosszul írtam,szóval az hogy volt nős az nekem nem probléma!!az csak a szüleimnek,a többi probléma valós...
2012. jan. 10. 16:01
 28/60 anonim ***** válasza:
Egyszerű a dolog van egy családod amiárt felelős vagy, elzavarhatod a férjed, jön majd másik.Kiderül, az sem jó a szüleidnek, jön a többi, s te meg ki leszel? Menny a szüleidhez nélküle, szersd őket, de a családod is becsüld meg.Ne adj okot, hogy férjednek kételyei legyenek felőled, szeresd. Mivel van gyermeke, így elvált, azt jelenti a bíróság neki ítélte a gyermeket. Annyit tudnod kell a legkevésbé itélik a gyermeket az apának. Szóval a gatya méretét is le elenőrizték előtte, hogy meg felel-e.Rossz nem lehet, csak lehet, hogy az előző családja pont a , jó szülőktől ment tönkre,. Bakker, légy észnél.
2012. jan. 10. 16:16
 29/60 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, amennyire én olvastam nem az apa neveli az előző házasságból származó gyermekeket.

És

*menj

2012. jan. 10. 16:18
 30/60 A kérdező kommentje:
Már több mint 20 évesek a gyerekei(fiatalon vállalták őket).Ok,hogy szeressem de hogy értessem meg vele hogy ő a legfontosabb??(és nem a szüleim)
2012. jan. 10. 16:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!