Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Sajnos válni készülünk a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sajnos válni készülünk a férjemmel pedig talán még szeretjük egymást?!

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy a férjem utálja a családomat,és engem bánt az őt ért,családomtól elszenvedett sérelmek miatt(aminek egy része valós).Nekem semmi közöm hozzá,én kiállok mellette de nem hisz nekem,azt gondolja hogy a szüleim mellett vagyok kvázi ellne.Hogyan értessem meg vele hogy nekem ő a legfontosabb de nem szeretném hanyagolni a szüleimet sem,már csak azért is mert nagyon szeretik a 2 éves unokájukat!

Nem kényszeríthet hogy válasszak,ez nem lenne valami fer?!

2012. jan. 10. 14:37
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:

A férjed nemcsak veled fogja ezt csinálni hanem a gyerekeddel is. Féltékeny szerintem.

Majd hogy magyarázod meg a picit nagyobb gyerekednek, hogy apu miért ócsárolja nagyiékat? Meg miért nem fogadhat el nagyitól egy szem cukrot?

Nem akarok nagy szavakat használni, főleg nem 10 elolvasott mondat után, de gondold meg, hogy tényleg olyan rossz döntés e a különélés.

2012. jan. 10. 14:53
 12/60 anonim ***** válasza:
Hát tényleg nagyon bután viselkedik a férjed. Nem is értem.... Hogy várhatja el azt, hogy azért, mert ő haragban van a szüleiddel, ezért sem te sem a gyereketek ne találkozzatok a nagyszülőkkel? Az a baj, hogy feltételezem, mondtad már azt neki, hogy te mellette állsz és mindazt, amit itt leírtál, de nem hatotta meg ez sem. Amíg nem jut el az agyáig, hogy ez így van, addig nem nagyon tudsz neki beszélni. Az ő szüleinek és neked milyen a kapcsolatotok? Ő jóban van a saját szüleivel? Ha igen, mondd meg neki, hogy hogyan érezné magát fordított esetben, ha te gyanusítanád meg azzal, hogy nem áll melléd a szülőkkel való konfliktusban és ne menjen soha a szüleihez? Esetleg még ez lehet, ami meghatja, feltéve, hogy jóban van a szüleivel.
2012. jan. 10. 14:57
 13/60 anonim ***** válasza:
Neki lehet kisebbségi érzése, ő nem nézi magát semmibe, s ezzel erősíti magát, hogy más nézi le.Ha bízna önmagában, mi a fenét bántaná, hogy a gyermekének ad valaki valamit. Örülnie kellene neki. Persze ha a szüleid ócsárolják, valóban lenézik, akkor van reális alapja a tartózkodásának. De okosan lavírozhatsz kettőjük között. Egyszer a férjem kihallgatta, ahogy a szüleim ócsárolták. Nagyon rosszul esett neki.Főleg az ügyetlenségét szapulta az ezermester apukám. De én a férjem mellé álltam, s ezt a szüleimnek is megmondtam.
2012. jan. 10. 15:13
 14/60 anonim ***** válasza:

Nem is kell választanod, ugyan ebben a helyzetben vagyok.Le kell ülni megbeszélni a gondot, őszintén egymásnak elmondani ki mit szeretne.Az ember a szüleit nem tagadhatja meg, én sem tagadnám meg ha lennének. Egy valamit tudni kell, úgy kell csinálni, hogy jó legyen.

Amugy nem biztos, hogy utálja, sőtt lehet, hogy szereti őket, csak volt valami sérelem amiért haragszik rájuk.

Az én apósomék azt akarták adjam el a házat és költözzünk hozzájuk, amit házasságom előtt vettem.Ki lenne az a barom aki eladja az otthonát. Amikor azt a házat ki lehet adni bérbe, profitál, és meg marad, mindenki jól jár.Az is igaz,hogy egy gyermek másképp néz a szülőjére, mint egy társ. Az is jó ha szeretik az unokályukat.

Szerintem mindenképp azt kell nézni, hogy mindenkinek jó legyen. Sajnos a szülők meghalnak hamarabb mint mi, de a családod akkor lessz igazán fontos. Nézni kell a gyermeket is, apa anya kell neki. Az apa sem olyan mint a vonat, jön és megy. Egy anya ösztönösen is tudja, hogy a gyermekeinek Ő lessz az apja, nem lehet pótolni másikkal, sőtt a tapasztalat az, hogy rosszabb lessz.

Én például, amikor elvettem a feleségem, én nagyon szerettem apósomékat, sajnos nem ültek le őszintén megbeszélni a gondokat, a feleségem sem,vagyok a kompromisszumra, de nem minden áron, úgy, hogy mindenki meg legyen elégedve.Megértetni vele,a leírtakkal tudod.

Sajnos az emberek döntő többsége magából indul ki. Képtelen arra, hogy a másik szemszögéből lássa a dolgokat.

Ha az én feleségem anno azt mondja, hogy a szülei mellett akar maradni, mert betegesek de ne adjuk el a házad, hanem adjuk ki bérbe, semmi gond.

Én például mind a mai napig képes lennék a kompromisszumra a családomért.

2012. jan. 10. 15:22
 15/60 anonim ***** válasza:

Na, mielőtt mindenki azt a ganaly férjet hibáztatja, annak ellenére is, hogy megkérdezné, mi is történt.

Ebben vagyok és mielőtt mindenki ócsárol, nézzen a dolgok mélyére, amugy leírtam, mint válasz.

2012. jan. 10. 15:25
 16/60 anonim ***** válasza:
Na , tanulva abból ami nálunk volt, mindennek alapja a beszéd, a férjed szüleid leülteted egy asztalhoz és a beszéd. Amugy nem hiszem el, hogy a férj alapból nem szereti a felesége szüleit, mindenki tudja az feszültséget okoz a családban is. Én a feleségem szüleit családomnak szerettem volna tekinteni, de ahogy mondod elszenvedett sérelmek, aminek egy része valós. Meg is van a gond a sérelmek, amik megoldatlan konfliktushelyzet. Mindenképp a szülőkkel való megbeszélés, megállapodás és a tettek tehetik jóvá. NA MIELŐTT ÉN IS GANALY FÉRJ LENNÉK KEDVES VÁLASZOLÓK
2012. jan. 10. 15:33
 17/60 A kérdező kommentje:
Én nem hibáztatom a férjem abban hogy nem szeretne találkozni a szüleimmel,szíve joga DE nem kellene ezt rám és a kisfiamra is ráerőltetni.Szerinte sok rosszat kaptam a szüleimtől;számítóak és önzőek,szerinte engem semmibe vesznek és az öcsémet szeretik és támogatják jobban és azért vagyok hibás mert én ezeket a dolgokat nem veszem észre vagy ha észre is veszem akkor eltűröm,ezért nem bírunk már együtt élni!
2012. jan. 10. 15:33
 18/60 A kérdező kommentje:
Nem akarják megbeszélni,már próbáltam!hajthatatlanok!És nagyobb részben a férjem.
2012. jan. 10. 15:34
 19/60 anonim ***** válasza:
már annyiszor láttam leírva itt helytelenül, gondoltam az elején hagyom, de minden nyelvtannáciskodás nélkül, csak a köz oktatása érdekében az ganéJ és nem ganély
2012. jan. 10. 15:38
 20/60 anonim ***** válasza:

Igazából a férjed azt veszi zokon tőled, hogy nem cirkuszolsz a szüleiddel pl azért mert ő azt állítja, hogy a tesód jobban szeretik????

Ó, Istenem, menekülj!

Azt, hogy mellé állsz vagy sem, azt nyilván eldöntöd/itek, ha őt bántják a szüleid DE a te -tesód-szüleid kapcsolatban semmi keresnivalója. E z a ti dolgotok, itt nem sérül a férjed érdeke.

Kifejezetten próbál minden téren ellenük hangolni és áskálódni ahol lehet.

Nekem a leírtak alapján ez a benyomásom.

2012. jan. 10. 15:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!