Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most akkor a fizetésem hány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor a fizetésem hány %-át kell fizetnem 3 gyerek után? (a többi lent)

Figyelt kérdés

"-a bíróság az alperest a jövedelme 50%-a, 12000 12000 12000 forint gyermekenkénti tartásdíj megfizetésére kötelezte."

"gyermek tartásdíj megállapítása során a határozott összeg mellett az alperes jövedelmének összesen 50%-át gyermekenként 16,5 16,5 16,5 %-os mértékben is meghatározta a gyermektartásdíj nagyságát."

2012. jan. 3. 04:26
1 2
 11/12 man79 ***** válasza:

A fizetésed 50 %-nál többre nem kötelezhetnek, az aplafon, csak tudod ha szerzel egy jó melót annak is az 50 %-át fogják nézni!

Viszont új családot alapítasz, és mondjuk lesz még kettő gyereked, nekem egy ügyvéd mondta, akkor is az 5 gyerek után max 50 % ot lehet le vonni, tehát a 3 külön élő gyermeked ebben az esetben 10-10 % ot kap fejenként, és figyelembe veszik a veled élő gyerekeket is, azok is 10-10 %-ot kapnak, efektív nem kapják kézben, de mint te hogy fent tartód az új családod úgy bele tevődik, persze bíroságon ezt újra be kell jelentened, gyerek érkezik a házhoz, mert mindig új matek lesz gyerekenként!

7 -es válaszadó, te halótál már elhidegülésről???

Nem muszáj félre menni, látszik te milyen ember vagy valójában!

A gyerekek meg így is az enyémek, ha velük élek ha nem!

Viszont ami nem megy nem kell erőltetni, szerintem!

Imádom a gyerekeimet és tudják bármikor számíthatnak rám! :)

2012. márc. 5. 03:57
 12/12 man79 ***** válasza:
Bocsi előbb én írtam, nem 7-es hanem 8-as válaszadóra gondoltam! :)
2012. márc. 5. 03:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!