Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Rosszindulatú, önző, irígy,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszindulatú, önző, irígy, korlátolt férj és anyós? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sajnos kiismertem a férjemet, viselkedésének hála, válunk. Együtt élünk még, van egy másfél éves gyerekünk, viszont nagyon nehezen tudom elviselni, hogy "édesgeti" a gyereket, az én családomat szídja neki, nagyon durva beszólásai vannak, zsarol, fenyeget a gyerektartással, vagyonmegosztással, láthatással kapcsolatban, hazudozik, kitalál mindent (ő sohasem volt hibás régebben sem semmiért) stb., és most Karácsonykor beszéltem anyóssal, aki - most újra világossá vált számomra - irányítja a fiát... Rossz anya vagyok, hazug, neveletlen stb. - Ezt mondja a fiának, aki egy idő után el is hitte mindezeket... Nekik senkijük sincs, mert mindenkit eltaszított mellőlük az anyja, és mivel én nem maradok, válni akarok, így engem akarnak kikészíteni. Nagyon nehezen viselem, idegileg kivagyok, ügyvédem szerint ne költözzek el, amíg nincs papíron megegyezés... Félek, hogy így nem tudok olyan anyja lenni a gyerekemnek, akit megérdemelne..., hogyan tudnék lenyugodni, beletörődni abba, ami most velem történik? Aki hasonló helyzetben volt, hogyan viselte el azt a negatív, rosszindulatú légkört? Előre is köszönöm a válaszokat!
2011. dec. 26. 19:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ajajaj 7-eske! Itthon néha voltak vitáink...., szerinted hol nincsenek? Ebből messzemenő következtetést levonni butaság! Nekünk a férjemmel jó a házasságunk, de bizony vannak vitáink! Mindenhol vannak. Aztán az már két ember intelligenciáján múlik, hogy meg tudják-e oldani vagy gyűlik a tüske.

Kérdező: én az első házasságomban egy igazán rosszindulatú anyóssal voltam megáldva és együtt laktunk 10 évig. Sajnos nagyban mérgezte a légkört, ezért mondhatom sokáig éltem negatív, rosszindulatú légkörben. Az én volt férjem ugyan nem volt jóban az anyjával, de valamilyen szinten mégiscsak az volt, amit anyuka mondott. Ha teheted menjetek el a gyerekkel máshová amíg le nem zajlik a válás és a vagyonmegosztás, esetleg a házeladás. Ilyen légkörben nagyon szar élni. Én nem látok bele az életetekbe, de bizonyára mindketten követtetek el hibát, vagyis inkább azt mondanám, hogy mindhárman. Ezért ezen már kár rágódni, maximum az új kapcsolatban tanulni kellene a saját hibádból. Nem vagyok jogász, így nem tudom, az ügyvéd miért javasolta a nem költözést, lehet, hogy van alapja, azonban érzelmileg ez a legrosszabb. Nem irigyellek, mert a vitás válás sajnos nagyon megviseli az embert.

2011. dec. 26. 20:37
 12/15 A kérdező kommentje:

20:37-nek

Köszönöm a megértést!:)

Én tényleg nem akarok rosszat sem a férjemnek, a gyereknek meg pláne nem, csak nehéz úgy, hogy ők viszont nem a gyerek érdekeit tartják szem előtt, csak a saját önző érdekeik számítanak, én meg máris egy nagy senki vagyok a férjem szemében is... ennyit a szerelemről, szeretetről...

2011. dec. 26. 20:48
 13/15 anonim ***** válasza:
először is kinek a tulajdona a lakás amiben éltek?
2011. dec. 27. 15:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Kommentjében említette a kérdező, hogy közös házuk van.....
2011. dec. 27. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:
oh akkor elkerüléte a figyelmemet. :( köszi
2011. dec. 27. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!