Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnétek olyan pasinak, aki azt állitja beadta a válópert, közben nem tud semmilyen papirt bemutatni róla?
Persze!
Nem is kérek semmiféle papírt olyantól, akihez semmi közöm.
Végül is, ők vannak többen...
Ennyi sértett pi***ságot régen olvastam! A NŐ-k mert hát ŐK mindíg szentek, soha nem másznak rá NŐ-s férfiakra olvasom. Itt akkor megannyi fapina van! A férfiak meg mind görények, szól fapinák szájából!
Gyermekeim, akik Ti itt huszon-harmincéves fejjel dobáljátok egymásba az okosság pirulákat FIGYELEM:
1. Egy NŐ ha szeret, akkor az van! Független tőle ,hogy ki az illető. Menet közben kiderül, hogy rovart gyűjt, akkor elzavarod? (na látod okos manci)
2. A férfi beadta és pont és itt kezdődik a kétségek felsorolása: A váláshoz olykor csak egy fél is elég, nem kell már közös meg akármi. Anyuka lehet nem is tudja!
Szívesen hívnám fel azok családját akik arra biztatják ezt a lelkileg sérült hölgyet, hogy deeeeee hííííívd fel, hogy felhívjam őket, azzal a hírrel amitől a legjobban rettegnek. "Szia én a párod szeretője vagyok!" - és a hölgy ismerősöm ezek után mikor letette a telefont, jót röhögnénk! Ezek után a párotok mosakodhatna, Ti meg mind kérségek között ugrálnátok? Aztán lesnétek mindenét, turkálnátok az irataiban ,a táskájában, a zsebében, a telefonjában? Kérdezgetnétek a barátait, kollégáit és minden elejtett szavát elemezgetnéntek. Miért? Azért mert valaki azt mondta a párotok szeretője ?!
Nektek kedves pi***skodók ez maradna és bizony bele sem merek gondolni, a férfi mit élhet alap esetben át mellettetek.
3. A férfi szeretni való. Kedves, barátságos, a barátságosságával megnyer másokat. Bárhol megjelensz vele ragyok körülöttetek az ég! Mit gondoltok? A férfi ugyan ezt látja? Abban biztosak lehettek! Amennyiben ezen az úton mentek, sem ér benneteket csalódás, mert megismeritek azt amiért érdemes elkezdeni egy kapcsolatot! A másik csodálata, imádata, felnézni rá, együtt nevetni vele, együtt sírni vele és minden sok jó vagy rossz amit azért élsz át vele, mert vele minden olyan jó!
...és ébredjetek most fel: EZ A FÉRFI: NŐ-s!
Ezek szerint minden boldog perc hamis volt? Átvágás? Ne viccelj, ha kiderül a fagyisnál, hogy lopott fagyiporból kaptad a fagyit kihányod? Használd az eszed és bizz a szivedben! Azt a boldogságot, örömet és melegséget, ugyan úgy tapasztalatként Te rakhatod el, mint ha később kiderül a fájdalmat is, ami elmondható, ilyen esetek után amikor ilyen idili a helyzet, nagyon ritkán lesz rossz! A férfi belátja, hogy TE vagy a párja, Te vagy akivel nevethet, sirhat, akit ölelhet, szerethet, boldog lehet vele!
3. ...de te ostoba liba, hivd csak fel bátran a másik ismeretlen embert és vágd az arcába, hogy figyu Gizi vagyok, a férjed nője, Ti tényleg váltok?
Egy fix kapcsolatban ahol a férfi erős, kivágja a helyzetből magát! Ti meg? Elbukjátok azt amit addig felépitettetek!
Ismeritek a mondást: A szerelmben nincsenek szabályok!
Az viszont nincs benne, hogy idegeneket felhívogass!
Amerika többá llamában ezért, perbe fognának és lecsuknának a személyes szféra megzavarásáért, amit én is jogosnak tartok!
A LEGFONTOSABB: Szereted? A kémia működik köztetek? Akkor bárki lehet, szerezd meg, de másokat szándékosan soha ne bánts meg ezen az úton, mert a fegyver később visszafelé is elsűlhet, egy NŐ ostoba haragtartó állat tud lenni, ha szétvágják a biztos fáját!
Részben egyet értek az előzővel, részben nem.
Voltam már nős férfi szeretője, és tudom milyen borzasztó érzés. A felhívást én sem sürgetném, igaz, hogy én mindig úgy álltam hozzá a dologhoz, hogy tisztelem a feleségét, ismeretlenül is. Meg hát voltak gyerekek..
És itt nem értek egyet az előzővel. ezt a titkos szerető dolgot (hacsak nincs neked is még valaki) nm lehet évekig bírni, mert akkor egyetlen ember él meg fájdalmat: te. Sokszorosan.
Persze ha hitegetnek, az még rosszabb. Ha megtudja, hogy bizalmatlan vagy, az is.
Szerintem a legjobb megoldás, ha azt mondod, neki, hogy sejted, milyen nehéz lehet most neki, ez az egész válás procedúra sok energiáját felemészti, és a gyerekeknek most az kell hogy érezzék az apjuk közelségét, stb.
Kérj szünetet! Ha már kimondták a válást, vagy már nyilvánosság előtt is vállalják az asszonnyal, akkor jöhet vissza.
Persze a válasz az lesz, hogy "kellesz nekem a nehéz időkben" meg hogy "Menekülök hazúrol" De muszáj erősnek lenned mielőtt megroppansz a súlya alatt.
Hogy mire jó ez? Ha hónapok múlva se lesz papír, (járj utána, hogy meddig kell várni a papírra) akkor jobb szakítani. Ha lesz papír, akkor ideje összebútorozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!