Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hinnétek olyan pasinak, aki azt állitja beadta a válópert, közben nem tud semmilyen papirt bemutatni róla?
Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 19:05
11/26 anonim válasza:
Még csak annyit, hogy a kérdező sem bízik meg a férfiben, ugyanis feltette ezt a kérdést. Innentől fogva komolyan el kéne gondolkozni azon hogy van-e értelme egy olyan kapcsolatnak ahol nincs bizalom.
12/26 anonim válasza:
Nem mindenki adja be a válókeresetet akinek rossz a házassága,simán lehet hogy nem tud róla a feleség,majd meglepetés fogja érni!
13/26 anonim válasza:
Egy olyan pasinak, aki nős, de fel akar engem szedni, azt se hinném el, amit kérdez.
14/26 anonim válasza:
Tévedsz, mert a kérdezőt fogja nagy meglepetés érni. Egyébként konkrétumokat nem ír, hogy pl mióta a szeretője.
15/26 anonim válasza:
Hej,dejól választottál :DDD Elgondolkodtál rajta,milyen ember is a"párod"? Ebben amúgy tényleg nagy segítség lehet a feleség!Na de te sem vagy aranyból. Lehet épp összeilletek pár évre. Most nem mindegy, elvált-e? Hiszen eddig jó volt úgy is.
16/26 anonim válasza:
Fö a bizalom... :/ Grat, ez egy jó alap egy új kapcsolatban.
17/26 anonim válasza:
Már bocs, de honnan veszitek, hogy a szeretője?
Simán lehet az anyja, aki azt akarja, hogy váljanak el, lehet a testvére, és lehet egy jó barátja is. Sőt akár maga a feleség is...
18/26 anonim válasza:
Igen, én meg Teréz anya vagyok...
19/26 anonim válasza:
Jó, felőlem akármi lehetsz, engem annyira nem izgat, csak fogalmam sincs miért kell szeretőnek bélyegezni.
Az is lehet oké, de csomó más mindenkit is érdekelhet..Mondom, akár anyós, vagy testvér is.
20/26 anonim válasza:
Igen, persze... A lényeg ugynaz: a bizalom teljes hiánya. Egyébként a kérdező miért nem nyilatkozik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!