Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hinnétek olyan pasinak, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hinnétek olyan pasinak, aki azt állitja beadta a válópert, közben nem tud semmilyen papirt bemutatni róla?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 19:05
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
63%
Még csak annyit, hogy a kérdező sem bízik meg a férfiben, ugyanis feltette ezt a kérdést. Innentől fogva komolyan el kéne gondolkozni azon hogy van-e értelme egy olyan kapcsolatnak ahol nincs bizalom.
2011. dec. 12. 19:37
 12/26 anonim ***** válasza:
45%
Nem mindenki adja be a válókeresetet akinek rossz a házassága,simán lehet hogy nem tud róla a feleség,majd meglepetés fogja érni!
2011. dec. 12. 19:41
 13/26 anonim ***** válasza:
49%
Egy olyan pasinak, aki nős, de fel akar engem szedni, azt se hinném el, amit kérdez.
2011. dec. 12. 19:46
 14/26 anonim ***** válasza:
77%
Tévedsz, mert a kérdezőt fogja nagy meglepetés érni. Egyébként konkrétumokat nem ír, hogy pl mióta a szeretője.
2011. dec. 12. 20:12
 15/26 anonim ***** válasza:
56%
Hej,dejól választottál :DDD Elgondolkodtál rajta,milyen ember is a"párod"? Ebben amúgy tényleg nagy segítség lehet a feleség!Na de te sem vagy aranyból. Lehet épp összeilletek pár évre. Most nem mindegy, elvált-e? Hiszen eddig jó volt úgy is.
2011. dec. 13. 13:27
 16/26 anonim ***** válasza:
Fö a bizalom... :/ Grat, ez egy jó alap egy új kapcsolatban.
2011. dec. 13. 13:41
 17/26 anonim ***** válasza:

Már bocs, de honnan veszitek, hogy a szeretője?

Simán lehet az anyja, aki azt akarja, hogy váljanak el, lehet a testvére, és lehet egy jó barátja is. Sőt akár maga a feleség is...

2011. dec. 13. 15:19
 18/26 anonim ***** válasza:
Igen, én meg Teréz anya vagyok...
2011. dec. 13. 15:46
 19/26 anonim ***** válasza:

Jó, felőlem akármi lehetsz, engem annyira nem izgat, csak fogalmam sincs miért kell szeretőnek bélyegezni.

Az is lehet oké, de csomó más mindenkit is érdekelhet..Mondom, akár anyós, vagy testvér is.

2011. dec. 13. 16:21
 20/26 anonim ***** válasza:
Igen, persze... A lényeg ugynaz: a bizalom teljes hiánya. Egyébként a kérdező miért nem nyilatkozik?
2011. dec. 13. 16:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!