Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolják azt a férfiak hogy ha már egyszer elváltak akkor már nem akarnak újra házasodni?
Figyelt kérdés
A párommal 3 éve vagyunk együtt, most született egy kisbabánk és én már a terhességem alatt szerettem volna ha összeházasodunk, de nem kérte meg a kezem. (félreértés ne essék, nem azért estem teherbe hogy elvetessem magam!!!) Apasági nyilatkozatot tett, így a fiúnk az ő nevét viseli. Neki volt előttem egy házassága ahol igen csak megégette magát. Az ex egy bőrönddel jött és egy házzal meg egy kocsival ment. Azt mondja össze sem lehet hasonlítani minket, engem imád és a babát is és hogy nem a papír tesz bennünket boldoggá ezt ő már csak tudja. De olyan jól esne legalább csak az ha vennénk közösen jegygyűrűt és hordanánk hogy bárhová megyünk lássák hogy összetartozunk. Őszintén szólva kerültem már egy párszor kellemetlen helyzetbe hivatalos helyen is hogy : "jaj nem vetted fel a férjed nevét?" erre én: "nem mentem férjhez" de ott van velem a pici fiúnk. Nem tudom ki ért meg ebben a témában engem, nagyon kíváncsi lennék hogy elvált apukák mit gondolnak erről a témáról. Csak én vagyok ilyen naív (egyébként 29 éves vagyok) vagy a női mivoltom miatt nem tudok egyről a kettőre jutni.2009. máj. 6. 09:57
21/22 anonim válasza:
Én most vagyok túl, a válásom első félidején, és mivel korrekt módon intézzük az életünket, remélem a másodiknál lezárhatom az életem ezt a szakaszát.
S' amiért teszem?
Szerelem, szeretet, boldogság, és oly sok minden, amit idáig még nem tapasztaltam.
Én úgy gondolom, elvált Apa, vagy férfiként, jogom van a boldog és az egymást szerető életre, amit mit sem fejez ki jobban, mint a gyűrű és a házasság.
Persze, ezek nélkül is működhet egy párkapcsolat, össze lehet tartozni mélyen, és szorosan, de amint rendeződik a helyzetünk, én szeretném megkérni annak a Hölgynek a kezét, akivel leszeretném élni a maradék életem.
Igen, én vágyom arra, hogy így, ilyen formában is érezzem, hogy Mi összetartozunk.
22/22 anonim válasza:
Nőből is van ilyen! A párom fiatalon házasodott 3 évig tartott mi most vagyunk 14 hónapja együtt, együtt is élünk, tisztelem, becsülöm, szeretem őt, de ha nekem az elkövetkezendő 2-3 évben előhúzna egy gyűrűt félnék, hogy "válóok" lenne a 'nem'-em, de az lenne, rossz érzés másodiknak lenni egy ilyen fontos kérdésben! És hosszú-hosszú idő kell hozzá amíg elavul ez bennem! Persze minden vágyam egy gyönyörű fehér ruha végig a templomban ésatöbbi, de kár hogy nincs ilyen 'egy éjszakás házasság' ahol reggel már ugyan úgy csak élettársak lennénk! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!