Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Hány éves voltál, amikor a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves voltál, amikor a szüleid elváltak?

Figyelt kérdés

Én egy 14 éves lány vagyok és az anyukám kb. 2 hete bejelentette, hogy elakar válni az apukámtól, mert már nem szereti és boldogtalan mellette:((

Apum nagyon-nagyon szereti anyumat de tiszteletben tartja a döntését és már másnap reggel elköltözött:((

Van még egy ikertesóm(fiú) és egy 8 éves öcsém..

Apukámmal meg csak szombaton találkozhatunk..:(

Ti, hogy dolgoztátok fel a szüleitek válását?Hány éves voltál akkor?Most mennyi vagy?És most milyen az életed?

Köszönöm előre is:)

2011. okt. 23. 15:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

12 voltam amikor elváltak.

Apu már a válás előtt jóval elköltözött az új párjával.

Amíg bíróság nem mondta ki a válást, addig 1 hetet apunál laktam, 1 hetet pedig anyunál.

Végül saját döntésemre anyunál maradtam a válás után, viszont 17 évesen apuhoz költöztem.

Eleinte 2 hetente hétvégén mentem apuhoz, majd ez szépen elmaradozott.Utána változó lett hogy menyit találkoztunk, volt hogy egy héten többször is, de olyan is volt hogy hónapokig nem láttam.

Nekem a válásukban 2 dolog volt nehéz, annak ellenére hogy valahol örültem annak hogy elváltak.

Az egyik az hogy utána jöttek azok a dolgok hogy apu családja( anyja, testvére) szidta anyámat, anyu családja pedig apámat.Ez nagyon nehéz volt.A másik a karácsony, apu rendszerint tönkre tette a karácsony előtti heteimet.

Rendszerint kitalálta hogy a 25-ét töltsem nála, annak ellenére hogy tudta hogy azt a napot mindig is anyu családjánál töltöttük mert ők másnap elutaznak.Olyankor mindig választás elé állított, ami nekem nagyon nehéz volt mert anyu családját csak ezen a napon láttam.

Ma már 21 éves vagyok és gyermekem van.Az ünnepek most se könnyebbek, főleg a fiam szülinapja, mert hát ki jöjjön aznap köszönteni, mert egy helyen nincsenek meg a szüleim.

2011. okt. 23. 16:26
 22/27 anonim ***** válasza:

19 éves koromra, harmadik nekifutásra végre sikerül nekik.

Nem visel meg, mert külön élek, és apámmal amúgy sem volt semmilyen kapcsolatom, anyámmal meg eddig is jóban voltunk.

És hogy mit gondolok róla? Végre nem teszik tönkre egymást!

2011. okt. 23. 17:07
 23/27 anonim ***** válasza:

14 éves voltam. Válás előtt 2 hónappal költözött el apa. Nagyon rossz volt akkor, mert anya barátnőjével jött össze, és ez rengeteg feszültséget szült. Utána rendeződtek a viszonyok, és a szüleim azóta is jóban vannak. Van, hogy apu viszi valahova anyut kocsival, a szülinapomkor együtt az egész család, anya-apa és a párjaik, apa szülei, akik amúgy is lányukként tekintik anyukámat. Tehát nagyon jó lett minden, szülőpárként vannak velemszemben, annak ellenére, hogy mint nő és férfi nem egy pár.

Jobb ez így, bár igazi boldogságot egyikük sem talált azóta sem.

23N

2011. okt. 23. 20:24
 24/27 anonim ***** válasza:
11 voltam és őszintén én "örültem", hogy elváltak, mert mindig ordítottak egymással, és azt sokkal nehezebben bírtam. Apukámat utána is bármikor láthattam, sokat mentünk kettesben csavarogni, étterembe, moziba, szállodába, telkünkre. Most 20 vagyok, az életem jó, vagy legalábbis nem ettől vannak nehézségek. Mindkét szülőmre számíthatok, mindketten szeretnek. Apának van új felesége és gyereke, de így kaptam egy új családot is. Ugyanis a felesége szüleit, tesóját úgy szeretem mintha saját nagyszüleim, nagynéném lennének, és ők is maximálisan családtagként kezelnek. 20L
2011. okt. 23. 20:53
 25/27 anonim válasza:

14 éves voltam, 3 évvel ezelőtt, az őszi szünetben egyik reggelinél bejelentették, hogy elválnak, mert anyukám talált valaki mást. és menjünk csomagolni, mert úgy gondolták, hogy sokkal jobb nekünk (3 öcsémmel együtt), ha nem élünk ilyen feszült helyzetben, ezért már rögtön el is költözünk. Én előtte 3 hónappal tértem meg, és csodálatos az Úr, hogy így megtartott. Apukámmal jó a kapcsolatunk mind a négyünknek, minden második hétvége, plusz némelyik hétköznap. Anyukám hozzáment a "harmadik"hoz, vele is nagyon jó a kapcsolatunk, és most áprilisban pedig még kistesóm is fog születni. Apukám szintén újranősült.

17/L

2011. okt. 23. 22:17
 26/27 anonim ***** válasza:
6éves voltam,de én örültem neki.Apám nagyon ivott és amikor hazatért a kocsmából csak veszekedett.Sose bántott minket fizikálisan,anyut sem,de orditozott és szét vert mindent amit még talált.Ha talált,mert volt olyan hogy már tányérunk sem volt,mert összetörte mindig.Nem voltak poharaink polcok a falon és cserepes virágaink.Emlékszem mikor a vasalot probáltam összerakni...Tehát nekem már öröm volt hogy elváltak.Eleinte 2hetente mentünk szombaton tesómékkal hozzá.Majd megházasodott ujra és lett egy közös gyermekük.10évig nem láttam.Mióta gyermekem született felvette velem a kapcsolatot.Fenntartásokkal de adtam neki esélyt.Ritkán jön.Látom,hogy sokat változott és a felesége is mondja minden percet bán már amit velünk tett.
2011. okt. 27. 13:49
 27/27 TomiJunior válasza:

Tavaly előtt váltak el,és azóta romlik a tanulmányi eredményem.Elkezdtem verekedni,ingerlékenyebb lettem.Igazából a szörnyű az volt, hogy anyám keltett fel téli szünet elején (dec. 21), és elmondta hogy mivan. majd 23-án költöztünk,és nem láttam apámat 1,5 hónapig,(kivétel: dec. 25) csak telefonon beszéltünk.Akkor úgy még nem vágtam le mivan, csak akkor, mikor megkérdeztem anyámat hogy apám mikor jön haza a munkából.Egyébként jóban vannak,ami nyilván jobb mintha egymáshoz sem szólnának.Tömören ennyi

14/F

2011. nov. 27. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!