Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok azért mert a feleségeteknek nem lehet gyereke, de ti szeretnétek? Hasonló élethelyzetben lévők?
Én nem tudnék elhagyni valakit, akit szeretek emiatt. De szerintem ebben a stádiumban még ne mondjatok le a saját gyermek lehetőségéről. Nehéz dolog babára várni, küzdelmes és az is lehet, hogy éppen a az emiatt érzett stressz az oka annak, hogy nem sikerül. De legyetek kitartóak.
Nekem vannak saját gyerekeim is és nevelő szülő is vagyok, igaz nem örökbefogadás révén, hanem egy tragédia miatt a párom keresztgyermekeit is neveljük, akikkel nem vagyunk vér szerinti rokonságban. Tudom, hogy ez más, mint az örökbefogadás, azt is tudom, hogy nem mindenki érzi úgy, hogy szeretni tudná "a más gyerekét", de hidd el, hogy ez nem így van. Nem gondolsz erre, mikor az öledbe bújik és azt mondja Neked, hogy Apa...
04:51: te egy aranyos, kedves nő lehetsz, irigylem a párod..:)
ha te ezt selejtezésnek fogod fel, akkor látszik, hogy nem értetted meg, hogy miről van szó.
Ez onnan is látszik, hogy akkor tudnád, hogy ilyen esetben mindig a férfi az első, akit az orvosok megnéznek.
Tegnapelott 4:51 vagyok.
TUDOM, hogy a ferfiakat vizsgaljak eloszor. Nalunk en vagyok a selejt. A felesegem pedig kitart mellettem, mert nem tenyeszbikanak akart hasznalni, hanem boldog hazassagban elni, egyutt, egymasert. Lombikosok lettunk, igy lettek ikreink.
Neked sem a tenyesz-tehenet kellene latnod a felesegedben, bar azzal, hogy itt es igy feltetted a kerdest - ez azt mutatja, ezt sosem fogod megerteni. Ha en lennek a parod, es meglatnam, hogy itt vacillalsz, hogy valj-e vagy sem, hat en rugnalak ki paros labbal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!