Soha nem gondolkoztatok ilyenen? Nem szeretnétek inkább ilyen világban/élethelyzetben élni, mint most?
Már többször is láttam kosztümös filmeket, s ezek közül több is megtetszett. Például multkor megnéztük (többedszerre) a Sissy című filmet (Romy Schneider; Karlheinz Böhm), és valahogy úgy érzem, hogy nagyon szeretnék abban a korban élni. Annyira tetszett minden, az etikett, azok a szép ruhák, a Schönbrunni kastély, a szép táj, a kirándulások, a programok, a bálok, a táncok, és még sorolhatnám... kivéve Zsófia főhercegnét, az Anyóst! De én nem kimondottan a Sissy hercegnő életébe szeretnék "belecsöppenni" (ugye ez lehetetlen is lenne).
Ti/Önök még sohasem voltak így?
(Különben legyenek szívesek kerülni olyanok, akik csak lehülyézni, lebarmolni tudnak! Köszönöm szépen)Várom a (rendes) válaszokat!
Persze, szerintem sokan gondoltak már bele, hogy milyen lehetett más korban, akár csak a nagyszülők kora is másabb volt.
Én pl a Beatles koncertjén visítottam volna sok lánnyal szívesen az "All my loving" számukra, meg ilyenek.
19/L
Köszi a választ, nagyon furcsa, hogy úgy szeretnék több 100 évet utazni az időben!
13/L , és még várom a (rendes) válaszokat!
Én szeretnék ebben a világban élni, csak nem itt.
Annyi szép hely van a világon. :)
Azért, nem szeretnék 100 évvel korábban élni, mert még egy egyszerű fogínygyulladásba is belehaltak, mert nem volt rá gyógymód. :S
Hát én úgy 1970 körül születtem volna...
Mehettem volna a BB koncertekre meg minden,tök király lehetett,de így "csak" Ákosra tudok menni,de az se semmi...:D
ÁÁÁ ugyanez imádom a kosztümös filmeket én is a századfordulón vagy előtt szeretnék élni.
De már 19 éves vagyok és próbálom beprogramozni az agyamba, hogy "ÁLMODOZÁS AZ ÉLET MEGRONTÓJA " :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!