Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tennétek ebben az élethely...

Mit tennétek ebben az élethelyzetben?

Figyelt kérdés
OLyan elkeseredettnek érzem magam. Semmi sem sikerül niincseenek céljaim az életben. Régebben hegedültem több évig is és elvileg volt hozzá tehetségem ,de mégis abbahgytam pár év után. Aztán jártam táncolni is klasszikus táncokat, de azt is abbahagytam. Már nem mehetek vissza, mert 1 elhíztam 2 mostmár nem lehetne belőle karriert építeni. És tudjátok mi zavar még nagyon? Hogy körülöttem mindenkinek összejön minden építgetik a maguk kis karrierjét stb. Én meg maradok nem csinálok semmit. Tudom h ez önsajnálatnak is simán beillik, és tudom h mindenről én tehetek. Rádásul 2 legközelebbi barátnőmben is óriásit csalódtam, semmi nem lesz olyan mint régen. Most már egy igaz barátom sincs. Az otthoni helyzet sem valami fényes állandó veszekedések bstb. Ki akarok törni ebből a helyzetből de nem tudom hogyan. 18/L
2010. jan. 30. 21:34
 1/7 anonim ***** válasza:
dettó...
2010. jan. 30. 22:58
 2/7 A kérdező kommentje:
legalább van valaki aki ugyanúgy van mint én
2010. jan. 31. 10:31
 3/7 anonim ***** válasza:

"és tudom h mindenről én tehetek."

Valójában az ember a környezetének és a hormonjainak az áldozata.

Nem tehetsz arról, hogy milyen helyzetben minek a megtételéhez érzel a legnagyobb kedvet.

Ez egyrészt filozófiai, másrészt tudományos tény.

(Bár vannak kritikusai is)

Ha érdekel, olvass a "szabad akaratról", akár a wikin is.

2010. jan. 31. 11:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Velem is így van! :(
2010. jan. 31. 16:14
 5/7 anonim ***** válasza:

Mozdulj ki, próbálj ki új dolgokat, és rájössz miben vagy még jó. Ha pedig kiemelkedően tehetséges vagy benne, akkor abból el is kezdheted építgetni a karriered.

Mit szeretsz csinálni? Mert azon akkor el is indulhatsz..

Amúgy szomorúságból még senki sem épített karriert, szóval ne légy bánatos, mert az aztán tényleg nem megoldás semmire (:

2010. jan. 31. 22:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerintem neked elkellene egy segitőkéz aki felkarona,avagy a szárnyai alá venne,aki társaságában fáradt lelkünk szeretet-és

védelemoázisra lelne,aki közelségében felismerhetnénk valódi

jelentőségünket,aki megerősítene minket önmagunk értékelésében és

segítene eligazodni a körülöttünk történő dolgokban.

2010. febr. 7. 12:47
 7/7 anonim ***** válasza:

detto

én elmentem pszihológushoz, és rajtam segített. adok tanácsokat..stb

2010. febr. 7. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!