Mit tegyek ebben az ügyben?
Nos,15 éves kamasz fiú vagyok..
Igazából "csak" 2 nagyobb problémám van..
Az egyik a lányok téma..:
Eddig nem volt barátnőm,tegnap volt az első randim ami hát nem sikerült jól,s ma már össze is vesztem a csajjal,mert ítélkezett,pedig nem is ismert meg...
A másik problémám a BARÁTOK..:
Nos,régebben sok barátom volt(faluban lakom) összejártunk meg minden sokat játszottunk.
De mostanára már mindegyik barátom illetve volt barátom dohányzik,drogozik,bulizik,alkoholt fogyaszt "menőbb" "gazdagabb"(akiknél az számít hogy mennyire öltözöl divatosan) körökben mozognak..
Hát én lemaradtam és szinte egyedül maradtam..
Persze,most is szoktam a barátaimmal találkozgatni legfőképp reggelente,de napközben hétvégén soha..
Az egyik a városban van egész nap a drogos cigis haverjaival lóg, a másik edzésekre jár.a harmadik meg a "menőbb" körökben van..(ő is a városban)
igazából én nem akarok ilyeneket csinálni,piálni drogozni meg hasonlók..
Jó,,nem vagyok minta gyerek csúnyán beszélek,de ennyi..
Na és szóval tök rossz néha..mert senkim sincs akivel beszélgethetek hülyéskedhetek.csak egyedül vagyok..
Szerintem az halott ötlet hogy ismerkedjek a városban,mert meglátnak és máris elfordulnak tőlem meg ilyenek,szóval ők meg sem próbálnak velem megismerkedni.Bezzeg ha úgy kezdeném hogy kértek cigit?Akkor már befogadnának..
néha már a sírás kerülget..(főleg a barátnő témában,mert nem egóbol de nagyon tudok szeretni..és nincs kit..pedig már nagyon meg szeretném mutatni valakinek hogy mennyire tudok szereti..)
Nos ennyi lenne,köszi ha elolvastad..Ha valami kérdésetek lenne szívesen válaszolok rá..:)
A hibákért bocsi,de én nem találtam..:)
Osztálytársaiddal nem vagy jóban?
Vagy valami. Próbálkozz valami iskolán kívüli tevékenységgel, valami szakkör, vagy akármi, ami érdekel. Ott biztos találsz valakit, akivel egy hullámhosszon vagytok.
ui.: Amúgy, ha akarsz beszélgetni valakivel, írhatsz privátot. :)
Sajna nincs senki.Van amikor valakivel egy időszakban jól elvagyunk,de megunjuk egymást..
Próbálok gondolkozni..majd beszerzek egy franciarudat meg tárcsákat hozzá,aztán itthon egy kicsit "gyúrok"..
Más ötletem annyira nincs..
Első vagyok:
De az iskolai szakkör? Azt nem lenne érdemes megpróbálni?
Ha izmos leszel, még nem biztos, hogy lesznek barátaid...
ott nem találnák magamfajtát?
Hmm te hol láttad hogy én seggnyaló,cigis,drogos gyerek lennék?érdekelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!