Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Soha nem gondolkoztatok...

Soha nem gondolkoztatok ilyenen? Nem szeretnétek inkább ilyen világban/élethelyzetben élni, mint most?

Figyelt kérdés

Már többször is láttam kosztümös filmeket, s ezek közül több is megtetszett. Például multkor megnéztük (többedszerre) a Sissy című filmet (Romy Schneider; Karlheinz Böhm), és valahogy úgy érzem, hogy nagyon szeretnék abban a korban élni. Annyira tetszett minden, az etikett, azok a szép ruhák, a Schönbrunni kastély, a szép táj, a kirándulások, a programok, a bálok, a táncok, és még sorolhatnám... kivéve Zsófia főhercegnét, az Anyóst! De én nem kimondottan a Sissy hercegnő életébe szeretnék "belecsöppenni" (ugye ez lehetetlen is lenne).

Ti/Önök még sohasem voltak így?

(Különben legyenek szívesek kerülni olyanok, akik csak lehülyézni, lebarmolni tudnak! Köszönöm szépen)Várom a (rendes) válaszokat!

2010. júl. 24. 15:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én ha tehetném, Amerikában, egy heygi kisvárosban élnék szívesen...valahogy vonz engem az ottani életmód,hogy beülünk a kocsiba, és ,,Hit the road":D

De, tűnjön akármilyen furának is, szívesen éltem volna a kalózok aranykorában is pl, vagy részt venni valamelyik nagy háborúban...nem tudom, lehet hogy perverznek tűnik,de engem ezek az idők vonzanak:P

21F

2010. júl. 28. 00:30
 12/15 anonim ***** válasza:

Jaj, de sok mindent tudnék írni :)

Ha csak a szép dolgokat nézzük, persze, hogy élnék abban a korban! Szép ruhák, rózsakert, bálok, jaaaj :)))

De visszanéznék az ókori Görögországba is, az is nagyon vonz.

A borzasztó az, hogy most megiszom a kávém, aztán mehetek dolgozni :( Nagyon antiromantikus... :(

23/L

2010. júl. 28. 07:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

jaj én is de nagyon szeretem a kosztümös filmeket...

Szép ruhák, kastélyok, lovagias férfiak :D, szemérmesség (akkor még létezett), lovaskocsik...stb.

De ha jobban belegondolunk, vannak ennek sötétebb oldalai is...nem mindenki élt így, sőt sokkal többen voltak a szegények. Nem volt villany, vezetékes víz, higiénia, a nők nem szőrtelenítettek, azért tartottak ölebeket az ágyakban hogy inkább rájuk menjenek a bolhák, a pénz a pénzzel házasodott, így leginkább a rokon a rokonnal....szóval na...azért gusztustalan is volt egyben...a filmek persze szépen megvannak csinálva :D

Én inkább maradnék a saját korunkban....nem mintha ez annyira jó lenne.

2010. júl. 28. 15:02
 14/15 anonim ***** válasza:
de ha csak a szépet nézzük, akkor én valamelyik amerikai indián törzsbe akarnék visszamenni...annyi mindent tudtak azok az emberek és harmóniában éltek a természettel...aztán jöttek a cowboyok meg a tüzes víz ... ja bocsánat a szépet kell nézni :D
2010. júl. 28. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Amerika, 1920-as évek, az igazi szesztilalom idejében egy illegális italmérésben hamisítatlan bárénekesnőnek lenni, a hely felett lakni, élni az éjszakában és az éjszakának :) Az lenne az igazi ^^ vagy el tudnék még képzelni egy középkori életet is, valami apró ország hercegnőjeként, vagy (tudom, fura, de hagyományőrző vagyok :)) kereszteslovagként, amazonként, esetleg korai 19. században szinte bárhol :) (19/L)
2010. júl. 28. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!