Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elválnátok azért mert a feleségeteknek nem lehet gyereke, de ti szeretnétek? Hasonló élethelyzetben lévők?
Mi évekig próbálkoztunk, sikertelenül! A lombikprogram előtt azt mondtuk, ha azzal sem sikerül, akkor örökbefogadunk egy kisbabát! Soha eszünkbe sem jutott, hogy ezért elhagyjuk egymást.
A lombikprogram szerencsére sikerült. Ikreink lettek! De egy örökbefogadott babával is boldogok lennénk!!!
Ja,hogy te vagy a férfi és ezen gondolkozol???
Na,hát ahogy érzed úgy csinálod!Azért szerintem nem olyan sokan lehetnek ebben a helyzetben mint te legalábbis nem általános dolog.Mi lombikosok vagyunk,de eszembe sem jutott ha ez állt volna fent,hogy fogom magam és elhagyom a párom!Akkor neked tök mindegy kitől lesz gyereked?!
Én a feleségedet sajnálom nem azért mert nem lehet gyereke/bár nagyon kívánom hogy legyen neki valaki olyantól aki nem csak a gyereket akarja tőle/,hanem mert ilyen marha férjjel áldotta meg a sors!
Nem tudom, hogy az itt válaszolóknak van -e már gyerekük.
Én azt mondom, hogy igen válnék, mert annyira vágynék saját babára. Sajátra, aki belőlem és a szerelmemből van.
Írom ezt úgy, hogy van két pici gyermekünk.
Es egeszen biztos vagy benne, hogy a felesegednek nem lehet gyermeke? A meddo hazasparok 70-75 %-ban a ferfi a "hibas", illetve az o spermaja nem kepes megtermekenyiteni a no petesejtjet. Egeszen biztos vagy, hogy a feleseged a hibas????????
Es, ha igen, akkor ez az urugy arra, hogy valason tord a fejed???????
Ha igen, akkor ez azt jelenti - mar maga a felvetes is -, hogy soha nem szeretted ot, csak erdekbol ragaszkodtal hozza - es erdekbol fogsz a kovetkezohoz is "ragaszkodni".
Amig ki nem derul, hogy te vagy a selejt.
Nálunk is ez volt. Kitartottunk egymás mellett, gondoltuk megoldjuk valahogy, vagy maradunk egymásnak. De nagyon nem működött. Csak elpazaroltunk 4 évet az életünkből. Most mindketten új kapcsolatban élünk, nálunk már jön a baba, és ő is talált olyat, aki nem is akar gyereket, és boldogak együtt.
Szóval ha rám hallgatsz, ne halogasd az időd, ha gyereket szeretnél, keress olyat, akivel lehet. Én bánom, hogy vártam. Bár én már idősebb is voltam, szóval nem 20 éves, hanem 30-as. Nem tudom te hány éves vagy, de nyilván ez is számít.
A béranyaságot meg hagyjuk már, nem amerikában élünk. Az örökbefogadás meg nagyon bizonytalan, és azért egy saját gyerek csak a sajátod.
04:51: te egy aranyos, kedves nő lehetsz, irigylem a párod..:)
ha te ezt selejtezésnek fogod fel, akkor látszik, hogy nem értetted meg, hogy miről van szó.
Ez onnan is látszik, hogy akkor tudnád, hogy ilyen esetben mindig a férfi az első, akit az orvosok megnéznek.
Én nő vagyok, és megérteném a férjem, ha emiatt elválna. Nyilván rettenetesen fájna, de nem várnám el, hogy lemondjon az apaság érzéséről. Egy örökbe fogadott baba más... De nyilván van más megoldás is ebben az esetben: más nő petesejtjét beültetni a feleségbe és azt megtermékenyíteni a férjnek.
És én, mint feleség, két gyermekes 30 éves édesanyaként azt mondom, hogy nem tudnék lemondani az anyaságról senki miatt, pedig imádom a férjem.
A családunkban van egy idős házaspár, a nőnek nem lehetett gyereke, de kitartottak egymás mellett, és példaértékű a házasságuk (kifele), de a nő világ életében attól rettegett, hogy a férje elhagyja egy olyan nőért, aki tud gyermeket szülni neki....
És most le lehet pontozni... de vállalom, hogy a szerelem elmúlhat 10-15 év múlva, és akkor aztán verheti az ember a fejét a falba (legyen az férj vagy feleség), hogy miért mondott le a másik kedvéért a gyerekről. Soha nem tudhatjuk mit hoz az élet. A legnagyobb szerelem is végződött már válással....
Nálatok kedves kérdező milyen probléma áll fenn?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!